Ads Top

«Έπνιξε» και τον Απόλλωνα ο Ολυμπιακός!


Ούτε καν άφησε να γίνει ντέρμπι τα ματς με τον Απόλλωνα o Ολυμπιακός και, με το 17-5 στον Πειραιά στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της έβδομης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών, διατήρησε το απόλυτο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 17-5 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στο ντέρμπι κορυφής της έβδομης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών και διατήρησε το απόλυτο και την κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Οι «ερυθρόλευκοι» οδήγησαν στην πρώτη ήττα τους τούς φιλοξενούμενους και πάνε με καλή ψυχολογία στο ματς της επόμενης Παρασκευής με τα Ζόλνοκ στην Ουγγαρία για την τέταρτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οκτάλεπτα: 4-1, 5-2, 4-1, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 4, Μπουλιούμπασιτς 3, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Μπάντερ – Νάσερ 1, Αλαμάνος, Μπεριστιάνος, Μοσκόφ 2, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Καρούντζος 2, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Βιτέλλας, Σπηλιόπουλος, Λουπάκης, Γκάτσος

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.