Ads Top

«Ανατροπή με Ζαμπά - "Τέλος" ο Λάμπρου, "όχι" Πασχαλάκη!»


Το βάρος πέφτει σιγά σιγά στα μεταγραφικά, τι αποφάσεις έχουν παρθεί!
Αγωνιστικά, άπαντες στον ΠΑΟΚ εστιάζουν, ήδη, στο ντέρμπι της 1ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό. Εξωαγωνιστικά, σιγά σιγά, το βάρος πέφτει στο μεταγραφικό πλάνο.
Η παρουσία τις προηγούμενες του Μάριο Μπράνκο σε Μαδρίτη για το TransferRoom και σήμερα στο Αμστερνταμ για το WyScout (φόρα με αντικείμενο τη συνάντηση συλλόγων, μάνατζερ, στελεχών) αποτέλεσε μια ακόμη αφορμή για μεταγραφολογία, με τον Πορτογάλο τεχνικό διευθυντή να γίνεται -σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν- δέκτης πολλών κρούσεων για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Δεδομένες οι πωλήσεις στον ΠΑΟΚ, ο διεθνής αριστερός μπακ εύλογα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σε επίπεδο που να θεωρείται πως η καταβολή της ρήτρας τους (8 εκατ. ευρώ) στην προσεχή μεταγραφική περίοδο είναι αρκετά πιθανή. Το θέμα είναι πως στον Δικέφαλο δεν μένουν στον Έλληνα αμυντικό. Αυτός, αν φύγει, θα φύγει μ' ένα ποσό που έχουν συμφωνήσει και προφανώς για να μπει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ως buy-out ικανοποιεί τους πρωταθλητές.

Το θέμα είναι τι γίνεται με αυτούς που ο Δικέφαλος θέλει -κοινώς- να ξεφορτωθεί. Στην κορυφή αυτής της λίστας, όπως αρκετές φορές έχουμε επισημάνει, ο Λεό Ζαμπά. Από την πρώτη στιγμή που εδώ στο sportdog το διαβάσατε, είχαμε επισημάνει πως για τον Βραζιλιάνο ο ΠΑΟΚ έχει πέσει σε... τοίχο. Όχι μόνο προτάσεις δεν έχει μπορέσει να βρει, αλλά ούτε καν ενδιαφέρον από ομάδες για να τον παραχωρήσει έστω δανεικό.

Και η κατάσταση φαίνεται πως γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, αφού στο χθεσινό φιλικό με τη Δόξα Δράμας ο 21χρονος Βραζιλιάνος τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης 2-3 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει σίγουρα κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το καλοκαίρι.

Το δεύτερο νέο που προέκυψε από τη χθεσινή αναμέτρηση ήταν οι δηλώσεις του... εξαφανισμένου Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος είπε το αυτονόητο: πως δηλαδή αν δεν παίζει, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνει.

Ο Ελληνας εξτρέμ θα είχε φύγει από το καλοκαίρι αν δεν ήταν το... γινάτι ορισμένων στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, που δημόσια είχαν "δεσμευτεί" πως και θα έμενε (εξ ου και η ανανέωση του συμβολαίου του) και θα έπαιζε. Χώρο όμως ο Λάζαρος Λάμπρου στο rotation δεν βρήκε, δεδομένα δεν… υπάρχει στο μυαλό του Αμπέλ Φερέιρα, οπότε αυτό που -κακώς προφανώς- δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι, θα γίνει τώρα, με τον διεθνή με τις "μικρές" εθνικές ομάδες άσο να παραχωρείται δανεικός τον Ιανουάριο.

To τρίτο -και ακόμη μια επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του sportdog- η σημερινή αναφορά της Metrosport με την οποία γίνεται λόγος πως στη Θεσσαλονίκη έχουν αποφασίσει να κυνηγήσουν την πώληση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, αποδεχόμενοι ακόμη και (πολύ) χαμηλότερες προτάσεις σε σχέση με (για παράδειγμα) τα καλοκαιρινά στάνταρντς.

Εξτρα και πρόσφατο ρεπορτάζ: στον ίδιο τον διεθνή τερματοφύλακα έχει μεταφερθεί αυτή η πρόθεση του συλλόγου, ο "Πάσχα" όμως δεν δείχνει διατεθειμένος -με τα μέχρι και σήμερα δεδομένα- να το κουνήσει από τη Θεσσαλονίκη.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.