Ads Top

Ανανεώνει με τον Ολυμπιακό ο Ομάρ!


Ανατροπή δεδομένων, όλα δείχνουν συμφωνία!
 Ο Ολυμπιακός στρέφεται άμεσα στην ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού, για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ.


Προ των πυλών των συζητήσεων για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νορβηγό αμυντικό βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Το συμβόλαιο του 27χρονου δεξιού οπισθοφύλακα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο οι δύο πλευρές αναμένεται να βρεθούν προσεχώς στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να επεκτείνουν την άψογη συνεργασία τους.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει καταφέρει με σταθερά βήματα και αρκετή δουλειά στις προπονήσεις να εδραιωθεί στο Λιμάνι. Υπό την καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ο Ομάρ έχει εξελιχθεί σε βασική… κολόνα της αμυντικής διάταξης των «Ερυθρόλευκων» εκτοξεύοντας τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο προκαλώντας εύλογα το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Μέχρι στιγμής, σύλλογοι από την Αγγλία αλλά και την Γερμανία έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη περιμένοντας με ανυπομονησία τις εξελίξεις γύρω από το συμβόλαιό τους με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ του Sportime, ο Νορβηγός αν και γνωρίζει πως το όνομά του… πουλάει και εκτός Ελλάδας, βασικό του μέλημα είναι να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες το οποίο θα τον διατηρήσει στη χώρα μας για πολλά ακόμη χρόνια.

Η ζωή στην ελληνική πρωτεύουσα, οι συνθήκες εργασίας και το καλό κλίμα οδηγούν τον Νορβηγό μονάχα σε μία απόφαση, με τις προθέσεις του να δυσαρεστούν τους επίδοξους μνηστήρες.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.