Ads Top

Σταματά από την Εθνική ο Βαρέλα!


Ο Φερνάντο Βαρέλα έχει ζητήσει από τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Πράσινου Ακρωτηρίου να μην συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας για να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ.
ΟΦερνάντο Βαρέλα προσπαθεί να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να επιστρέψει όπως έχει πει και δημόσια καλύτερος από ότι ήταν πριν, παραδεχόμενος ότι οι φετινές εμφανίσεις του με την φανέλα του Δικέφαλου απέχουν πολύ από αυτές που τον μετέτρεψαν σε ηγέτη της άμυνας του ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια.

Στην προσπάθεια του, θέλει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και για αυτό το λόγο ζήτησε την εξαίρεση του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής του ομάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα. Η απόφαση αυτή δεν ήταν και εύκολη για τον στόπερ του Δικέφαλου καθώς είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας του Πράσινου Ακρωτηρίου και μέχρι τώρα ήταν πάντα συνεπής στις κλήσεις της ομοσπονδίας του.

Το θέμα είναι να διαφανεί αν η απόφαση του αυτή θα είναι μόνιμη ή αν θα αφορά ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι να βρει και πάλι τα πατήματα του στον ΠΑΟΚ. Μια ανάλογη  κίνηση πρόσφατα έγινε και από τον ο Σβέριρ Ίνγκασον και την Εθνική Ισλανδίας, από τα παιχνίδια με Μολδαβία και Αλβανία.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...
Από το Blogger.