Ads Top

Φερέιρα: «Δείξαμε ομάδα που αρνείται να χάσει»


Στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο εστίασε ο Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος αποθέωσε τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και άφησε σπόντες για καθυστερήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού στα τελευταία λεπτά.
Την έννοια του «refuse to lose» έθεσε ουσιαστικά ως συνώνυμο του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άμπελ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο μετά το άδικο όπως δήλωσε προβάδισμα των «πρασίνων», μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ηγέτη Βιεϊρίνια ενώ παράλληλα άφησε αιχμές για καθυστερήσεις σκοπιμότητας των παικτών του Παναθηναϊκού στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

«Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, θέλαμε πολύ τη νίκη για να ανέβουμε πρώτοι στη βαθμολογία. Μπήκαμε αγχωμένοι στο παιχνίδι, μας δυσκόλεψε ο αντίπαλος στην κυκλοφορία μας . Νομίζω ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε άδικα στο πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο τα δώσαμε όλα, κάναμε τις αλλαγές μας για να δώσουμε χώρο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, προσπαθήσαμε για την ισοφάριση. Όλα αυτά έδειξαν μια ομάδα που αρνείται να χάσει, βγάλαμε αντίδραση και αυτό είναι που κρατάμε από αυτό το αποτέλεσμα

Για μας είναι θετικό το γεγονός αυτό, το ότι δεν χάσαμε είναι πολύ σημαντικό αν και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη. Όσο για τον Βιερϊρίνια, τι να πει κανείς για αυτόν τον παίκτη, είναι σπουδαίος, ένας παίκτης με πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα και είναι η απόδειξη ότι η ομάδα μας αρνείται να χάσει και πάλεψε μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια στους οπαδούς μας, κυρίως για τα τελευταία πέντε λεπτά που έγιναν δέκα γιατί ο αντίπαλος έκανε συνεχώς καθυστερήσεις και προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο. Η ενέργεια που δείξαμε στα τελευταία λεπτά οφείλεται κατά κύριο λόγο σε αυτούς, ήταν καταπληκτικοί».

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.