Ads Top

Τα...αλλάζει όλα ο Μαρτίνς με Ατρόμητο!


Παίρνει... σκούπα ο Πορτογάλος στην 11αδα - Τι ετοιμάζει, μεγάλο ροτέισον με Ατρόμητο!
Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα των "Ερυθρόλευκων" κόντρα στον Ατρόμητο αλλάζοντας αρκετά πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το Μόναχο.


Ριζικές αλλαγές και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που έχουν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής σχεδιάζει ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Καραΐσκάκη. Ο έμπειρος τεχνικός αφήνει πίσω του την κακή εμφάνιση στο Μόναχο και την ήττα από την Μπάγερν με 2-0 και στρέφεται ξανά στο πρωτάθλημα.

Εκεί ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες μετά και την «λευκή» ισοπαλία στη Ξάνθη διατηρώντας τη θέση του στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μαρτίνς αύριο αναμένεται να ανακατέψει για ακόμη μία φορά την τράπουλα, αφήνοντας εκτός ενδεκάδας αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύτηκε στο Μόναχο. Μάλιστα όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν τόσο ο Γκασπάρ όσο και ο Κούτρης. Ο πρώτος μάλιστα αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά στην ενδεκάδα παίρνοντας τη θέση του κουρασμένου Ομάρ.

Όσον αφορά την  επίθεση, δεδομένη θεωρείται η επιστροφή του Σουντανί στην ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός προσανατολίζεται σε σύστημα 4-4-2 με τον Σουντανί να βρίσκεται στο πλάι αλλά πολύ περισσότερο πίσω από τον προωθημένο Ελ Αραμπί.

Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θεωρείται κρίσιμη καθώς άλλο αποτέλεσμα από νίκη θα φέρει κρίση στην ομάδα.

Μην ξεχνάμε πως εκτός της ήττας στο Μόναχο, ο Ολυμπιακός έρχεται και από την ισοπαλία στη Ξάνθη. Σημειώνεται πως και στα δύο αυτά παιχνίδια οι «Ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.