Ads Top

Ποιους «τελειώνει» ο Σαββίδης, έρχονται εξελίξεις!


Άφιξη που σημαίνει εξελίξεις έχουμε στη Θεσσαλονίκη - Ποιοι είναι στη λίστα για πώληση, ποιος φεύγει δανεικός!
Για τον Λεό Ζαμπά και το καθεστώς… ανυπαρξίας στο οποίο έχει περιέλθει (κυρίως με δική του ευθύνη, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων) στην Τούμπα τα έχουμε πει κατ' επανάληψη και εγκαιρότερα από κάθε άλλον.
Ουδεμία λοιπόν εντύπωση προκαλεί το γεγονός της εσπευσμένης κλήσης του μάνατζερ του Βραζιλιάνου στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ζητηθεί και από τον ίδιο "βοήθεια" στο να βρεθεί ομάδα που θα δεχτεί να δανειστεί τον 21χρονο εξτρέμ. Όπως λέγαμε εξ αρχής στο sportdog, δεν υπάρχει περίπτωση πώλησής του, δεν υπάρχει ομάδα τη δεδομένη στιγμή που ενδιαφέρεται για το... φάντασμα του Βραζιλιάνου και να τίθεται θέμα αγοράς του.

Η Σπόρτινγκ κατ' επανάληψη έχει γραφτεί ως πιθανός προορισμός, φημολογία ενταγμένη σ' ένα πλαίσιο ακόμη και συζητήσεων για την αγορά του Γιόσιπ Μίσιτς από τον ΠΑΟΚ, εμείς όμως στο sportdog θα επιμείνουμε πως δεν είναι ούτε τόσο προφανές, ούτε τόσο προχωρημένο το εν λόγω σενάριο.

Για την ακρίβεια δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο για τον Λέο Ζαμπά, καμία απολύτως ένδειξη ενδιαφέροντος γι' αυτό και άλλωστε το ταξίδι του μάνατζερ του Βραζιλιάνου στη Θεσσαλονίκη.

Δεδομένα όμως, ο παίκτης δεν θα είναι ο μόνος υπό αποχώρηση τον Ιανουάριο. Επιβεβλημένη λόγω του βραχνά του Financial Fair Play μια (τουλάχιστον) πώληση.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διακηρύττει πως δεν έχει πρόβλημα, ωστόσο δεδομένα για να βελτιωθεί η κατάσταση του έναντι του FFP μια πώληση και προβλέπεται και θα γίνει, με επικρατέστερο τον Δημήτρη Γιαννούλη, χωρίς όμως από τη βιτρίνα του συλλόγου να έχουν βγει οι Δημήτρης Λημνιός, Κάρολ Σβιντέρσκι και Τσούμπα Άκπομ.

Πέραν όμως αυτών από  τους οποίους προσδοκά έσοδα και προτάσεις εκατομμυρίων ο Δικεφάλος έσοδα είναι και αυτοί που θα "διευκολύνει" (ή και πιέσει, ανάλογα…) προκειμένου να "ελαφρυνθεί" το μπάτζετ.

Στην κατηγορία "υψηλού κινδύνου" για το συγκεκριμένο πάντα πλαίσιο βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές, ένας Έλληνας και ένας ξένος, αμφότεροι εισπράττοντας συνολικά πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο. Επειδή όμως η κατάσταση είναι σε καθεστώς... διαπραγμάτευσης και ζυμώσεων, επιφυλασσόμαστε να επανέλθουμε την ταυτότητα των δύο, μόλις οριστικοποιηθεί και το στάτους τους…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.