Ads Top

Αλλαγμένος στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ!


Να επιστρέψει με τη νίκη από το Ηράκλειο θέλει ο ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει.
Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΟΦΗ, στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε διάφορες δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις, με τον Δημήτρη Πέλκα να είναι αυτός που κέρδισε έδαφος για την επιστροφή τους το βασικό σχήμα του συνόλου, στη θέση του Μπίσεσβαρ. Ο τελευταίος, μάλιστα, δοκιμάζεται αντί του Στοχ στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Επιπλέον, ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Εσίτι αντί του Ντόουγκλας, αφού έχει δείξει πανέτοιμος στις τελευταίες προπονήσεις και περιμένει την ευκαιρία να το δείξει στο γήπεδο.

Εξάλλου, ο Φερέιρα περιμένει… πώς και πώς για την ενδυνάμωση του άξονα την επιστροφή του Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος έβγαλε τη χθεσινή προπόνηση και έδειξε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, όμως δύσκολα θα συμμετάσχει στο ματς με τον ΟΦΗ.

Δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, όμως το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στη δράση έπειτα από την επικείμενη διακοπή των πρωταθλημάτων, ώστε να εκμεταλλευτεί και αυτό το διάστημα για να επανέλθει πλήρως.

Από μέρος της τελευταίας προπόνησης απουσίασε και ο Γιόσιπ Μίσιτς, για να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά λεπτά συμμετοχής.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.