Ads Top

Μπάγερν - Ολυμπιακός: Ο Πολωνός Ρατσκόφσκι σφυρίζει στο Μόναχο


Ο Πάβελ Ρατσκόφσκι ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το βράδυ της Τετάρτης (6/11, 19:55) τον ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάγερν στην "Allianz Arena" για τους ομίλους του Champions League.
Ένας Πολωνός θα αναλάβει να διευθύνει την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη (6/11, 19:55) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με την UEFA να ορίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον 36χρονο Πάβελ Ρατσκόφσκι.
Το ματς στην "Allianz Arena" θα είναι μόλις το τέταρτο που θα σφυρίξει ο Πολωνός σε επίπεδο Champions League ενώ θα είναι η δεύτερη φορά που θα βρεθεί στο δρόμο ελληνικής ομάδας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η πρώτη ήταν πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2017, στο Έστερσουντ - ΠΑΟΚ που είχε βρει τον "Δικέφαλο του Βορρά" να χάνει με 2-0 και να αποκλείεται από την Ευρώπη.

Σημειώνεται πως ο Ρατσκόφσκι έχει σφυρίξει φέτος ένα ακόμα ματς για το Champions League, το Λεβερκούζεν - Λοκομοτίβ Μόσχας (νίκη με 2-1 για τους Ρώσους), ενώ θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Ομπούκοβιτς και Σιέτα.

Τέταρτος θα είναι ο επίσης Γιάκουμπικ (Πολωνία) ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Αλεχάντρο Ερνάντεθ (Ισπανία) και Τόμας Κβιατκόφσκι (Πολωνία).

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.