Ads Top

«Τα «άκουσε» ο Σεμέδο στο Μόναχο!»


Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα γνωστής αθλητικής εφημερίδας, τι έγινε στο Μόναχο με Σεμέδο!
Ο Πορτογάλος στόπερ ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του στην ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν και τα «άκουσε» μετά τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση του Μονάχου κόντρα στην Μπάγερν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, καθώς ηττήθηκε με 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν αρκετή πίεση από τους Βαυαρούς και ουσιαστικά δεν μπόρεσε σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού να δείξουν τα «δόντια» τους, περιοριζόμενοι σε έναν πιο παθητικό ρόλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κι αν η εμφάνιση του Ζοσέ Σα κέρδισε τις εντυπώσεις στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, εκείνη του Ρούμπεν Σεμέδο μάλλον έκανε το αντίθετο.

Ο Πορτογάλος στόπερ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μακριά από τον καλό εαυτό του, που έδειξε στο ξεκίνημα της σεζόν. Κόντρα στην Μπάγερν ο  Σεμέδο είναι αυτός που χάνει τον Λεβαντόφσκι στη φάση του 1-0 στο 69′, ενώ η συνολική εμφάνιση του ήταν αρκετά ασταθής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», ο Πορτογάλος αμυντικός τα «άκουσε» αρκετά για την εμφάνιση του στο Μόναχο και κυρίως για μία στιγμή στην αρχή του ματς που εκτέλεσε ένα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού λίγο έξω από την περιοχή του Σα κι έστειλε την μπάλα πάνω σε αντίπαλο με συνέπεια να δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.