Ads Top

Δεν τα παρατάει ποτέ: +5 βαθμοί στις καθυστερήσεις ο ΠΑΟΚ!


Ένα είναι σίγουρο: Κάποια στιγμή θα χάσει ο ΠΑΟΚ. Για πόσο να συνεχιστεί αυτό το αήττητο σερί του. Όμως, οι νταμπλούχοι Ελλάδας «φωνάζουν» πως είναι μια ομάδα που αρνείται να χάσει!
Πως το είπε ο Αμπέλ Φερέιρα; «Είμαστε μια ομάδα που αρνείται να χάσει, βγάζουμε αντίδραση και αυτό είναι που κρατάμε μετά από κάθε ματς». Ε, αυτό κάνει έντονα ο ΠΑΟΚ του Πορτογάλου τεχνικού. Δεν τα παρατάει ποτέ…

Εκεί όπου όλα έδειχναν ότι θα έμπαινε ένα τέλος στο αήττητο σερί του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα, οι πρωταθλητές Ελλάδας, χάρη στον Αντρέ Βιεϊρίνια, κατόρθωσαν και έμειναν όρθιοι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» ήταν έτοιμοι να γίνουν ξανά οι «δήμιοι» των «ασπρόμαυρων» μέσα στην Τούμπα. Το είχαν κάνει στα πλέι οφ της σεζόν 2016-17, αλλά από εκείνο το ματς και μετά, ο «Δικέφαλος» δεν ηττήθηκε ξανά στο γήπεδο.

Μετά το τρίτο buzzer beater στη φετινή χρονιά (είχαν προηγηθεί το γκολ του Χοσέ Κρέσπο στο 94ο λεπτό του Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 2-3 και του Γιόσιπ Μίσιτς στο 97ο λεπτό του ΠΑΟΚ – Άρης 2-2) οι Πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν τους πέντε κερδισμένους βαθμούς στις καθυστερήσεις και αισίως μετρούν 44 σερί αγώνες χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Ξέρετε, ποιο ήταν το προηγούμενο αήττητο σερί στην ιστορία του ΠΑΟΚ; Ακριβώς οι μισοί (22) αγώνες!

Κάπως έτσι φτάσαμε το βράδυ της Κυριακής (3/11) στο κέντρο του γηπέδου της Τούμπας, να μαζεύει ο Αμπέλ Φερέιρα τους ποδοσφαιριστές του και σε μια πωρωτική ομιλία να λέει μεταξύ άλλων:

«Πρέπει να το κάνετε αυτό μέχρι το τέλος»!



gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.