Ads Top

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0: Ερυθρόλευκο προβάδισμα για τον τελικό!


Με την τριάδα των Φίνγκερ, Γκέργκι και Χουσάι σε ρόλο οδηγών ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ στο Μελίνα Μερκούρη και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Λιγκ Καπ έκανε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν δίκαια με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίστηκε με δύο ξένους μετά το διαζύγιο με τους Κουβανούς.

Οι παίκτες του Μουνιόθ έκαναν ότι χρειάστηκε για να φτάσουν στην καθαρή νίκη.

Κράτησαν την υποδοχή, ο Τερβαπόρτι μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του και παράλληλα, δυσκόλεψαν τους υποδοχείς του ΠΑΟΚ με το σερβίς τους. Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Φίνγκερ και Γκέρκι με 16 πόντους και τους ακολούθησε ο Χουσάι με 13.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο τρίτο σετ, όπου ο Δεληκώστας ανακάτεψε την τράπουλα. Ίλινιχ και Μάρσαλ πήραν από δέκα πόντους, όμως και πάλι ο ΠΑΟΚ είχε προβλήματα στην υποχοή και στην αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Στα πρώτα δύο σετ ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Οι ερυθρόλευκοι ήταν ένα επίπεδο πάνω από τον ΠΑΟΚ και δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα. Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ άλλαξε τη διάταξη του με τον Σωτηρίου να περνά σε θέση ακραίου και τον Ίλινιχ να γίνεται ο διαγώνιος της ομάδας. Η εικόνα των ασπρόμαυρων βελτιώθηκε, πάλεψαν περισσότερρο το σετ, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους Γκέργκι και Χουσάι έκλεισε το σετ με 25-23.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0

Τα σετ: 25-16, 25-21, 25-26

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.