Ads Top

«15 εκατ. ευρώ για τον Σα ο Ολυμπιακός!»


Μία πώληση που θα ακουστεί σίγουρα στην Ευρώπη αν πραγματοποιηθεί..
Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και η ύπαρξη ρήτρας στο συμβόλαιο του προσθέτει έναν «πονοκέφαλο» στον Ολυμπιακό.
Σαφέστατα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του Ολυμπιακού από την περσινή σεζόν μέχρι και σήμερα. Ο Ζοσέ Σα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι δαπάνησαν 2.500.000 ευρώ το φετινό καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν από τη Πόρτο, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023, επενδύοντας αρκετά επάνω του.

Οι εμφανίσεις του μέχρι στιγμής έχουν δικαιώσει τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει, καθώς τη φετινή σεζόν έχει δει την εστία του να παραβιάζεται μόλις τρεις φορές στη Super League, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο παιχνίδι του Μονάχου κόντρα στην Μπάγερν, παρά την ήττα των «ερυθρολεύκων», ο Σα ήταν ο μοναδικός παίκτης τους που ξεχώρισε πραγματοποιώντας σωρεία επεμβάσεων, κρατώντας τους Πειραιώτες μέσα στο παιχνίδι για αρκετή ώρα.

Η εκπληκτική σεζόν που διανύει ο Πορτογάλος τερματοφύλακας τον έχουν φέρει στα ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ μάλιστα υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Σα παρακολουθούνταν από σκάουτερς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», o 26χρονος τερματοφύλακας είναι από τους πλέον «επίφοβους» παίκτες για τον Ολυμπιακό, καθώς στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 15 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ και το γεγονός εκπροσωπείται από τον Ζορζ Μέντες του δίνει ακόμα μεγαλύτερη «βαρύτητα» στην αγορά.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.