Ads Top

Αλλαγές στην 11αδα από Φερέιρα, τι ετοιμάζει!


Στον πάγκο με ΟΦΗ ξένος άσος που ήταν βασικός με Παναθηναϊκό - Ποιον βάζει στη θέση του; 
Ο Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Ηράκλειο για το ματς της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον ΟΦΗ, στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες ο πρωταθλητής Ελλάδος.
Στις δοκιμές που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις ο Πορτογάλος, ο Δημήτρης Πέλκας ήταν αρκετά ανεβασμένος και κέρδισε έδαφος για την επιστροφή του στο βασικό σχήμα του συνόλου. Μάλιστα ο Πέλκας αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μπίσεσβαρ. Βέβαια ο Φερέιρα δοκιμάζει τον Μπίσεσβαρ αντί του Στοχ στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Εσίτι αντί του Ντόουγκλας, αφού έχει δείξει πανέτοιμος στις τελευταίες προπονήσεις και περιμένει την ευκαιρία να το δείξει στο γήπεδο. Ο Φερέιρα περιμένει την επιστροφή του Μαουρίσιο , ο οποίος έβγαλε τη χθεσινή προπόνηση και έδειξε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλά δύσκολα να βοηθήσει στο ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Μαουρίσιο μπορεί να ταξιδεύψει με την αποστολή στο Ηράκλειο, όμως το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στη δράση έπειτα από την επικείμενη διακοπή των πρωταθλημάτων, ώστε να εκμεταλλευτεί και αυτό το διάστημα για να επανέλθει πλήρως.

Από μέρος της τελευταίας προπόνησης απουσίασε και ο Γιόσιπ Μίσιτς, για να αποφορτιστεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια με πολλά λεπτά συμμετοχής.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.