Ads Top

Οι επικρατέστεροι 11 του Μαρτίνς για την Μπάγερν Μονάχου!


Ο Πέδρο Μαρτίνς παρότι τις τελικές του αποφάσεις για την 11άδα με Μπάγερν Μονάχου θα τις πάρει ανήμερα του αγώνα, δηλαδή Τετάρτη, δεν αναμένεται να αφήσει το 4-3-3.
Στην προπόνηση της Τρίτης ο Μαρτίνς δούλεψε όλα τα τακτικά και μη κομμάτια που ήθελε πριν από το δύσκολο ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Πριν από την έναρξη μίλησε στους παίκτες του ενώ είχε και τετ α τετ με ορισμένους εξ αυτών όπως τον Σεμέδο.

Αναφέρθηκε εκτός από το προπονητικό πρόγραμμα και στην σημασία οι ερυθρόλευκοι να είναι ανταγωνιστικοί και στο Μόναχο. Ο Πορτογάλος είχε δείξει βίντεο για Ξάνθη και για Μπάγερν από την Δευτέρα και θα έχει βίντεο  - ανάλυση για τους Βαυαρούς και την Τετάρτη.

Ο Ίβηρας κόουτς έχει την λογική να επιλέξει παίκτες που να αντέξουν στον ρυθμό και τα τρεξίματα του αγώνα. Που θα μπορούν να ανταποκριθούν στο πρέσινγκ των Βαυαρών καθώς άπαντες στον Ολυμπιακό μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Μπάγερν περιμένουν ότι η γερμανική ομάδα θα θέλει να αποδείξει πολλά και θα τα δώσει όλα στο γήπεδό της και μπροστά από τον κόσμο της.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να πάει και στο Μόναχο με σχήμα 4-3-3.

Τα φαβορί για την 11άδα είναι οι: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας και Γκερέρο. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Αβραάμ, Τοροσίδης, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.