Ads Top

Αγκαλιά με αιθέρια ύπαρξη ο Ουάρντα στο Κολωνάκι! (pics)


Εντός και εκτός γηπέδου... δίνει ρεσιτάλ ο άσος της ΑΕΛ - Δείτε με ποια κυκλοφορεί στο Κολωνάκι!
Βόλτες στο Κολωνάκι για το διεθνή ποδοσφαιριστή της Αιγύπτου και της Λάρισας στο Κολωνάκι.
Μετά την ισοπαλία της Λάρισας με την ΑΕΚ ο παίκτης των Βυσσινί Αμρ Ουάρντα βρήκε την ευκαιρία να ξεσκάσει από τις προπονήσεις και να απολαύσει τη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας παρέα με μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη. Ο Αιγύπτιος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή και εντός των τεσσάρων ποδοσφαιρικών γραμμών αλλά και εκτός χλοοτάπητα. Ο φωτογραφικός φακός του pagenews.gr τον συνέλαβε το απόγευμα της Τρίτης να περπατά στο Κολωνάκι μαζί με μια μελαχρινή γυναίκα. Οι δυο τους μοιάζουν να απολαμβάνουν τη βόλτα παρά τον βροχερό της Αθήνας αυτό το διάστημα.

Για τον Αμρ Ουάρντα έχει χυθεί πολύ μελάνι τόσο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και για τον ατίθασο χαρακτήρα του ο οποίος πολλές φορές τον έφερε προ των ευθυνών του. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την απομάκρυνσή του  από την εθνική ομάδα της Αιγύπτου όταν η Μερχάν Κέλερ, γνωστό μοντέλο από την Αίγυπτο που διαμένει όμως στο Κατάρ, τον κατηγόρησε μαζί με τους Αχμέντ Χασάν, Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ για σεξουαλική παρενόχληση. Η Κέλερ μάλιστα είχε δημοσιοποιήσει στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram τα μηνύματα που τις έστειλε ο Ουάρντα. Ο τελευταίος μάλιστα την είχε καλέσει να έρθει στην Ελλάδα, ενώ έδειξε να ενοχλείται μετά την άρνηση της.

Ο Αιγύπτιος άσος έχει εξελιχθεί σε παίκτη βαρόμετρο για τη Λάρισα και έχει κερδίσει ήδη την καρδιά των φιλάθλων της ομάδας του θεσσαλικού κάμπου.  Η αγωνιστική του συμπεριφορά χαλάει όμως λόγω του παρορμητικού του χαρακτήρα. Για πολλούς ο Ουάρντα είναι ένα παιδί  έξω καρδιά, που γίνεται αμέσως συμπαθής και με αγάπη για το μικρόφωνο αλλά ταυτόχρονα άνθρωπος που φαίνεται πως κάποιες φορές δεν χρησιμοποιεί το μυαλό του.

Η λατρεία του για τις γυναίκες του έχουν δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα. Ο δανεισμός του στη Φεϊρένσε το καλοκαίρι του 2017 διακόπηκε απότομα όταν δημοσιεύματα ανέφεραν ότι φλέρταρε με δύο γυναίκες συμπαικτών του. Όταν ήρθε στον Ατρόμητο απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Ουάρντα ανέφερε: » Έγραψαν πολλά άσχημα πράγματα για εμένα, για τις γυναίκες των συμπαικτών μου και ότι τις παρενόχλησα. Δεν με απασχολεί τίποτα. Μερικές φορές τα media θέλουν να ασχολούνται με ό,τι ακούν.

Δεν με ρώτησαν τι συνέβη. Είμαι ακόμη μέλος της Εθνικής μου ομάδας και δίνω απαντήσεις στο γήπεδο. Σκοράρω, δίνω ασίστς σε κάθε ματς και τώρα γράφουν καλά λόγια για εμένα. Έτσι λειτουργούν. Στην Πορτογαλία δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Υπήρχε πρόβλημα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στη Φεϊρένσε λόγω των χρημάτων. Κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό; Τα ξεχνάω όλα και απαντήσεις δίνω μέσα στο γήπεδο». Ενώ κατά τη θητεία του στο Δικέφαλο υπήρξαν φίλαθλοι που παραπονέθηκαν για επίμονες προσεγγίσεις του σε αδερφές τους, συντρόφους και συζύγους τους ενώ πρόσφατα το διάσημο μοντέλο Κέλερ δημοσίευσε μηνύματα που της έστελνε και της ζητούσε να τον επισκεφθεί.




pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.