Ads Top

Νέος έρωτας της Ιωάννας Τούνη με παίκτη του ΠΑΟΚ; (pic)


Βασικός Έλληνας άσος του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι το νέο αμόρε της Ιωάννας Τούνη - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Μετά τον Νώντα Παπαντωνίου, το γνωστό μοντέλο φέρεται να έχει αλλάξει σελίδα, στην αγκαλιά πασίγνωστου Έλληνα ποδοσφαιριστή.


Η ξανθιά καλλονή έχει αλλάξει «σελίδα» στη ζωή της, αφήνοντας πίσω τα παλιά κεφάλαια. Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, η Ιωάννα Τούνη διατηρούσε δεσμό με τον καλαθοσφαιριστή, Νώντα Παπαντωνίου, ωστόσο η σχέση τους ολοκληρώθηκε με εντάσεις το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η ίδια δεν έμεινε μόνη για πολύ καιρό, έχοντας βρει νέο σύντροφο.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Τούνη φερόταν να έχει δεσμό με γνωστό επιχειρηματία, αλλά το ρεπορτάζ της Real Life αναφέρει πως ο νέος της σύντροφος είναι και εκείνος από τον χώρο του αθλητισμού. Όχι μπασκετικός, όπως ο Νώντας Παπαντωνίου, αλλά του ποδοσφαίρου και μάλιστα πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Σύμφωνα με τη Real Life, 30χρονος πορτιέρε του ΠΑΟΚ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν η βασική επιλογή του Λουτσέσκου κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας στον δρόμο για το αήττητο πρωτάθλημα και την κατάκτηση του Κυπέλλου, έχει κλέψει την καρδιά της άλλοτε παίκτριας του My Style Rocks.

Το διαψεύδει η Ιωάννα Τούνη



pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.