Ads Top

Άφησαν απίθανο σημείωμα σε φανάρι της Αθήνας που δεν δουλεύει το πράσινο! (pic)


Πολλά έχουν γραφτεί για τους Έλληνες οδηγούς, πως είναι απρόσεκτοι, βιαστικοί, τρέχουν παραπάνω από το επιτρεπτό, όμως δεν παύουν να είναι και ευφάνταστοι.
Η Ελλάδα είναι η χώρα που τα φανάρια στους δρόμους περισσότερες ημέρες είναι χαλασμένοι και λιγότερες λειτουργούν φυσιολογικά.
Ολόκληρες πόλεις έχουν μάθει να λειτουργούν εν έτει 2019 χωρίς φωτεινούς σηματοδότες. Τα παραδείγματα πολλά, με  οδηγούν να περνούν αδιακρίτως τους δρόμους δημιουργώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις και περιπτώσεις. Μπορεί να βρεθείς σε μια διασταύρωση και να λειτουργούν όλα ρολόι, να μην λειτουργεί απολύτως τίποτα αλλά και να βρεθείς μπροστά σε μια ημιτελή κατάσταση. Κάπως έτσι εξηγείται αυτό που αντίκρισε ο οδηγός, ο οποίος με την φαντασία του μας πρόσφερε την εικόνα της ημέρας. Διασταύρωση, μποτιλιάρισμα και ένα κόκκινο να μην αλλάζει χρώμα με τίποτα.



Τιμή και δόξα στον Έλληνα οδηγό

Η πολιτεία εδώ και καιρό έχει αφήσει το φανάρι στην τύχη του προκαλώντας τα νεύρα εκατοντάδων οδηγώ που περνούν από το σημείο. Ένας όμως φρόντισε να βρει την λύση προς όφελος των υπολοίπων. Αποφάσισε λοιπόν, στην θέση του καμένου πράσινου να τοποθετήσει ένα σημείωμα το οποίο έλεγε τα ακόλουθα: «Αν δεν ανάβει το κόκκινο, τότε είναι πράσινο».

Δεδομένα ο συγκεκριμένος οδηγός θα περίμενε πολλές φορές μάταια να ανάψει το πράσινο. Έτσι έφθασε στην απόφαση να δώσει ένα τέλος μιας και η πολιτεία συνέχισε να αγνοετο πρόβλημα. Λέμε λέμε για τους Έλληνες οδηγούν, αλλά και η πολιτεία δεν πάει πίσω.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.