Ads Top

Ολυμπιακός: «Mε 15 εκατομμύρια το συζητάμε!»


Μία ομάδα μόνος του στο κέντρο, τόσα θέλει ο Ολυμπιακός για να τον δώσει!
Το καλοκαίρι, υπήρχε φημολογία. Δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Ωστόσο είναι γεγονός. Την πλέον δελεαστική, τη μεγαλύτερη πρόταση που δέχθηκε ο Ολυμπιακός για παραχώρηση ποδοσφαιριστή του, τη δέχθηκε για τον Γκιλιέρμε.
Για την ακρίβεια, ήταν δύο οι προτάσεις. Μια από ομάδα της αραβικής χερσονήσου (και αυτή ήταν η μεγαλύτερη) και άλλη μία, καθ' όλα σεβαστή οικονομικά, από βραζιλιάνικη ομάδα. Οι ταυτότητες των "μνηστήρων" δεν έχουν διαρρεύσει. Ούτε καν το ύψος των προτάσεων που κατέθεσαν. Το ενδιαφέρον όμως και η όρεξη κόπηκε με την απάντηση των Πειραιωτών. "15 εκατ. ευρώ για να πούμε πως συζητάμε".

Δεν έφτασε ποτέ, καμία, τη συγκεκριμένη αξίωση και έτσι ο Γκιλιέρμε, κομβικός στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίντς και στην αγωνιστική λειτουργία των "ερυθρόλευκων" δεν... κούνησε από τον Πειραιά.

Για πολλούς -και όχι άδικα- παραμένει ο κομβικότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας. Υποτιμημένος πάντως δεν είναι σίγουρα, αφού και ο δικός του ρόλος και συμβολή αναγνωρίζεται. Και τουλάχιστον οι συμπατριώτες του, συνεχίζουν να προσπαθούν να τον δελεάσουν.

Χθεσινοβραδινά λοιπόν δημοσιεύματα από τη Βραζιλία συντηρούν το ενδιαφέρον των Γκρέμιο, Ιντερνασιονάλ, κάνοντας λόγο για άμεση, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο δηλαδή, κίνηση των δύο συλλόγων για τον 28χρονο μέσο.

Η αλήθεια είναι πως το ποσό που αξιώνει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να δοθεί από βραζιλιάνικη ομάδα. Κάτι τέτοιο, μια πρόταση δηλαδή της τάξης των 15 εκατ. ευρώ (μίνιμουμ) θα συνιστούσε μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία της Βραζιλίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" συνεπώς λίγο έχουν να αγχώνονται από τη συγκεκριμένη σεναριολογία. Το μόνο που ίσως να δημιουργούσε κάποια ανασφάλεια είναι τα "θέλω" του ίδιου του παίκτη, ο οποίος όμως είναι εμφανές από το κάθε τι πως είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες στον Ολυμπιακό.

Και μπορεί να είναι και σίγουρος πως θα... ανταμειφθεί, ανάλογα της προσφοράς και της συμβολής του, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του '21, οπότε στο τέλος της τρέχουσας σεζόν (ίσως και νωρίτερα) -όπως άλλος Φορτούνης- ο Ολυμπιακός θα μπει σε διαδικασία ανανέωσης και προφανώς αύξησης των απολαβών του, αποτρέποντας την οποιαδήποτε πιθανότητα να δελεαστεί ο Βραζιλιάνος από σειρήνες του εξωτερικού.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.