Ads Top

FIFA 20: Η γκάφα της EA με τον Franck Ribéry που έκανε το γύρο του διαδικτύου (pics)


Ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν ήταν ιδιαίτερα τυχερός
Καθώς τα γραφικά των παιχνιδιών εξελίσσονται, έτσι και το μοντέλα των ποδοσφαιριστών του FIFA έχουν αρχίσει να προσεγγίζουν τον φωτορεαλισμό. Δυστυχώς, ο Franck Ribéry δεν ήταν τόσο τυχερός.

Συγκεκριμένα, ο γάλος ποδοσφαιριστής που συνήθιζε να παίζει στην Μπάγερν Μονάχου και τώρα βρίσκεται στη Φιορεντίνα, έπαιζε FIFA 20 με τα παιδία του. Τότε παρατήρησε πως το πρόσωπό του στο παιχνίδι δεν μοιάζει καθόλου με την πραγματικότητα. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, λοιπόν, αποφάσισε να ρωτήσει την EA χαριτολογώντας, ποιος είναι τελικά αυτός ο ποδοσφαιριστής που δανείζεται το όνομά του, αλλά δεν του μοιάζει καθόλου.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ribéry έδειχνε πολύ καλύτερα στο FIFA 19. Ενδεχομένως το λάθος των δημιουργών να οφείλεται στη φετινή μεταγραφή του. Σίγουρα είναι περίεργο ωστόσο, καθώς το πρόσωπο του Ribéry είναι ένα από το πιο ξεχωριστά στον κόσμο του ποδοσφαίρου, εξαιτίας ενός ατυχήματος που είχε σε μικρή ηλικία.

Η Konami δεν έχασε λεπτό και απάντησε στο viral tweet, δείχνοντας πόσο καλύτερη είναι η παρουσίαση του ποδοσφαιριστή στο eFootball PES 2020.
Για την ώρα η EA δεν έχει απαντήσει, αλλά το πιο πιθανό είναι πως το λάθος θα διορθωθεί με κάποιο μελλοντικό patch.

unboxholics.com
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.