Ads Top

Deal εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ από Σαββίδη!


Κίνηση-ματ στην Τούμπα. Τινάζουν την μπάνκα. Ούτε ο Ολυμπιακός τέτοιο Deal!
Αν τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στον ΠΑΟΚ αυτοί είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης και ο Κάρολ Σφιντέρσκι.
Ο πρώτος από εκεί που λογιζόταν ως λύση ανάγκης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ουσιαστικά με τις εμφανίσεις του "αναγκάζει" τον Αμπέλ Φερέιρα να προωθήσει τον συμπατριώτη του στη μεσαία γραμμή θυμίζοντας του προ οκταετίας, όταν αγωνιζόταν ως εξτρέμ, συνθήκες. Ο δεύτερος, είναι πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών σε όλες τις διοργανώσεις, με εντυπωσιακή συχνότητα σκοραρίσματος και μοναδική ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Απολύτως φυσιολογικά συνεπώς καταγράφεται ως ρεπορτάζ πρόθεση του συλλόγου να αναπροσαρμόσει τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών. Όχι προφανώς επειδή κινδυνεύει να τους χάσει, αφού και οι δύο είναι "δεμένοι" ως το καλοκαίρι του 2022.

Ωστόσο, αφενός υπάρχει πρόθεση επιβράβευσης της μέχρι στιγμής παρουσίας τους, αλλά και της αξιοσημείωτης προόδου τους και αφετέρου, επειδή στην Τούμπα αντιλαμβάνονται πως οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον από συλλόγους εξωτερικού θέλουν να κεφαλοποιήσουν την αύξηση της αξίας τους και... πρακτικά.

Δεν είναι τυχαίο πως το καλοκαίρι οι δυο τους ήταν από τους λίγους, ελάχιστους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών που έφεραν προτάσεις. Από την Ντιναμό Μόσχας, ύψους 5 εκατ. ευρώ ο Πολωνός επιθετικός, από τη Ρεν, ύψους περίπου 4,5 εκατ. ευρώ ο διεθνής αριστερός μπακ.

Συνεπώς, με τους δύο να μπαίνουν με... χίλια στη νέα σεζόν, λογικό η αξία τους να ανεβαίνει, λογικότερο ο ΠΑΟΚ να περιμένει μεγαλύτερες προτάσεις, προτάσεις που θα φλερτάρουν με τις ρήτρες αποδέσμευσης των δύο ποδοσφαιριστών, οπότε τι το... λογικότερο για τους νταμπλούχους να επιδιώξουν να αναπροσαρμόσουν τα δύο συμβόλαια αυξάνοντας τις ρήτρες τους.

Στα 10 εκατ. ευρώ κυμαίνεται αυτή του Πολωνού, στα 7 αυτή του Έλληνα, θεωρείται δεδομένο πως αν και εφόσον ο Δικέφαλος προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των συμβολαίων, το αντίτιμο τους θα αυξηθεί σημαντικά. Ενδεικτικό είναι άλλωστε και το περυσινό παράδειγμα με τον Δημήτρη Λημνιό, ο οποίος υπερδιπλασίασε τις απολαβές του, με τη ρήτρα του να εκτοξεύεται από τα 5 στα 15 εκατ. ευρώ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.