Ads Top

Με το ασιατικό της «Γιούβε» και το combo στο Λονδίνο!


Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η Τρίτη, με την αυλαία της 2ης αγωνιστικής των ομίλων να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο κουπόνι. Δύο επιλογές κρατάμε από τα αποψινά ματς. Ένα ασιατικό και ένα combo.

Γιουβέντους – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Παρότι προηγήθηκε με διαφορά δύο τερμάτων στη Μαδρίτη, δεν κατάφερε να πάρει το διπλό. Η Ατλέτικο την ισοφάρισε σε 2-2 και η Γιουβέντους έμεινε με τον βαθμό στην πρεμιέρα των ομίλων. Πάντως, το Σάββατο πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση στο πρωτάθλημα και με πειστική εικόνα επικράτησε με σκορ 2-0 της ΣΠΑΛ. Στον αντίποδα, η Λεβερκούζεν έκανε την χειρότερη δυνατή εκκίνηση. Είχε κάκιστη εικόνα κόντρα στη Λοκομοτίβ Μόσχας και ηττήθηκε με σκορ 2-1. Για το πρωτάθλημα πάντως, χωρίς να ανεβάσει στροφές, επιβλήθηκε με σκορ 3-0 της Άουγκσμπουργκ. Σε κάθε περίπτωση, οι «ασπιρίνες» έχουν πολύ δύσκολο έργο απόψε. Φύσει επιθετική ομάδα, δύσκολα θα μπορέσει να παίξει άμυνα κόντρα στη «Γιούβε». Πάμε με τον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1.

Τότεναμ – Μπάγερν Μονάχου

Δεν είχε καλή εικόνα στην πρεμιέρα της η Τότεναμ. Παρότι «πάγωσε» το Φάληρο, πλήρωσε την υπεροψία του και ο Ολυμπιακός του πήρε το 2-2. Είναι η αλήθεια πως η μέχρι τώρα εικόνα της προκαλεί προβληματισμό και ενώ το Σάββατο επέστρεψε στις νίκες, με σκορ 2-1 επί της Σαουθάμπτον. Την ίδια ώρα, η Μπάγερν ήταν πειστική στην 1η αγωνιστική. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ερυθρό Αστέρα και επιβλήθηκε με σκορ 3-0. Αυτό σε ένα ματς που είχε επίσης τρία δοκάρια και κατοχή 70%. Στο πρωτάθλημα εν τω μεταξύ τρέχει σερί 20 νικών, με πιο πρόσφατη το 3-2 επί της Πάντερμπορν. Η αλήθεια είναι πως οι Βαυαροί βγάζουν πολύ μεγαλύτερη ποιότητα από τους «σπερς». Θα κάνει το παιχνίδι της στο Λονδίνο, με τους γηπεδούχους να ακολουθούν το ρυθμό τους. Πάμε με το συνδυαστικό του over 2,5 με το αμφίσκορο από τον στοιχιμαν.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.