Ads Top

Φέρνει δύο Βραζιλιάνους, "ψωνίζει" από Πορτογάλια ο ΠΑΟΚ!


Στον Δικέφαλο βρήκαν τρόπο για να... ντριμπλάρουν FFP.
Οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι πρώτες κινήσεις αναμένεται να είναι από την εγχώρια αγορά, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν μερικοί ποδοσφαιριστές μετά από 6 αγωνιστικές στη Super League 1.br /> Οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό για ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι πρώτες κινήσεις αναμένεται να είναι από την εγχώρια αγορά, καθώς ήδη έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν μερικοί ποδοσφαιριστές μετά από 6 αγωνιστικές στη Super League 1.

Δυο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ είναι από την ομάδα της Ξάνθης. Η ακριτική ομάδα πραγματοποιεί φανταστικό ξεκίνημα, μετράει πέντε νίκες και μία ήττα, και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με έναν βαθμό περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις και τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές μετακινήσεις από τη Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από τον προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου,οι Μελιόπουλος και Ζίβκοβιτς ως πιο πρόσφατα παραδείγματα. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την Live Sport, έχει στα υπόψιν του τους Φάμπιο Στούρτζεον και Κάρλος Εντουάρντο. Ο πρώτος κατάγεται από τη Βραζιλία και έχει ήδη ένα γκολ και τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ ανήκει στην Φεϊρένσε. Όσο για τον Εντουάρντο, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός έχοντας σκοράρει ήδη δύο γκολ και είναι γνώριμος του Φερέιρα που έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.