Ads Top

Έκανε ματσάρα στο Καραϊσκάκη και παίρνει μεταγραφή!


Φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα, δείτε για ποιον πρόκειται!
Ο Έλληνας άσος εντυπωσίασε και κόντρα στον Ολυμπιακό και οι άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχουν «τρελαθεί» με την περίπτωση του.
Κοσμάς Τσιλιανίδης: Είναι από τους παίκτες του ΟΦΗ που έχουν τραβήξει όλα τα βλέμματα τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, ο ίδιος μετράει μέχρι στιγμής 4 γκολ και 2 ασίστ σε 7 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, περί ου ο λόγος, αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών των Κρητικών, που εντυπωσιάζουν στη φετινή Super League.

Γι’ αυτό και ήδη το όνομα του έχει βρεθεί στα ραντάρ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η κροατική ομάδα μάλιστα παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τον Έλληνα άσο και είχε στείλει σκάουτερ της για να τον «τσεκάρει» στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/10) κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλοντας να δει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των Σπορ», πόσο καλά θα αγωνιστεί κόντρα σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Ο δεξιός εξτρέμ του ΟΦΗ τα πήγε περίφημα απέναντι στον Κούτρη, αποτελώντας συνεχή απειλή για την άμυνα του Ολυμπιακού κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Η εμφάνιση του αυτή ενθουσίασε τους ανθρώπους της κροατικής ομάδας, οι οποίοι σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο «έτριβαν» τα μάτια τους με τον Τσιλιανίδη. Οπότε, δεν αποκλείεται μέσα στον Ιανουάριο να υπάρξει και πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα εξτρέμ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.