Ads Top

Ξαφνικό θέμα με Σεμέδο στον Ολυμπιακό!


Τοπική ομάδα της Πορτογαλίας ζητάει τροφεία από τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή Σεμέδο!
Ξαφνικό θέμα με τον Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να προκύπτει στον Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η ερασιτεχνική ομάδα Clube Futebol Benfica που αγωνίζεται στα τοπικά της Λισαβόνας αξιώνειτροφεία για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.
Ολυμπιακός: Ξαφνικό θέμα με τον Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να προκύπτει στον Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, η ερασιτεχνική ομάδα Clube Futebol Benfica που αγωνίζεται στα τοπικά της Λισαβόνας αξιώνει το ποσό των 300.000 ευρώ ως τροφεία για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου Ντομίνγκες Εστανισλάου τόνισε ότι η ομάδα του περιμένει να εισπράξει 300.000 ευρώ που προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA για τη μεταγραφή του Σεμέδο από την Βιγιαρεάλ στον Ολυμπιακό. Στα δημοσιεύματα των Πορτογάλων τονίζεται ότι ο Εστανισλάου βρίσκεται σε επαφές με τους ερυθρόλευκους για να λάβει τα χρήματα για τον Σεμέδο. Μάλιστα, ο πρόεδρος της FC Benfica εξέφρασε και τη χαρά του, για την κλήση του πρώην παίκτη της ομάδας του, στην Εθνική Πορτογαλίας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βέβαια υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σεμέδο και δεν έχουν δεχθεί την παραμικρή ενόχληση από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.