Ads Top

Η πρώτη...μεταγραφή Ιβάν για τον Γενάρη!


Ραγδαίες εξελίξεις στην Τούμπα, η πρώτη..μεταγραφή για τον Γενάρη είναι προ των πυλών! - Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του παίκτη!
Πέρασε από μια αρκετά επώδυνη διαδικασία για κάθε ποδοσφαιριστή. Ρήξη χιαστών σε χρονιά μάλιστα που "κρίνεται", παίζεται το επόμενο συμβόλαιό του.
Ναι, προφανώς ο τραυματισμός του Ζοσέ Μαουρίσιο στην περυσινή σεζόν προέκυψε, αλλά ποτέ η αποθεραπεία δεν είναι μια εύκολη υπόθεση για ένα τέτοιο πρόβλημα. Και κανείς, ειδικά μετά από κάποια ποδοσφαιρική ηλικία (που έχει... καβατζάρει ο Βραζιλιάνος) δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν η επιστροφή συμβαδίζει σε επίπεδο απόδοσης με την προ του τραυματισμού εικόνα.

Όλα φαίνεται πως πήγαν καλά όμως για τον "Μάουρι". Και νωρίτερα του αναμενομένου γύρισε και στα πρώτα του βήματα προκειμένου να φτάσει και πάλι στο 100% δείχνει πως είναι στον δρόμο του να γίνει και πάλι ο… μετρονόμος του παιχνιδιού του Δικεφάλου. Και συνεπώς, να βάλει σε μια ανάλογη διαδικασία και το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο και ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Είναι συνεπώς μια διαδικασία που εφόσον όλα τα θέματα υγείας λύθηκαν, πρέπει να τεθεί επί τάπητος στους Θεσσαλονικείς και αυτό γιατί, Πρωτοχρονιά, ο Βραζιλιάνος θα είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί. Και παρότι το παρελθόν, το πρόσφατο παρελθόν (θυμηθείτε τι έγινε πέρυσι με τις αντίστοιχες υποθέσεις των Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοβ) στους πρωταθλητές Ελλάδας δεν προοιωνίζει σύνεση και σπουδή για γρήγορη επίλυση, εν τούτοις μια καλή αφορμή για να ξεκινήσει η όλη συζήτηση θα υπάρξει τις επόμενες μέρες.

Και αυτό γιατί αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, ο Πιέρ Φερνάντες. Όπως λέγεται για να "τσεκάρει" τον πελάτη του, να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται, την πορεία της επιστροφής του και τα λοιπά συναφή. Ωστόσο στην πραγματικότητα πρόκειται για μια επίσκεψη που θα σηματοδοτήσει την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την επέκταση του συμβολαίου του Μαουρίσιο, ο οποίος υπενθυμίζουμε είναι στο top-3 των πλέον ακριβοπληρωμένων στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, με απολαβές που ξεπερνάνε το 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.