Ads Top

Ποιος Λοβέρα και ποιος Ραντζέλοβιτς; Ο παίκτης-αποκάλυψη του Ολυμπιακού!


Ο Μαρτίνς τον πιστεύει πολύ, θεωρείται ως «next big thing»!
Ο Ολυμπιακός δίνει μεγάλη μάχη στο Champions League, όμως το ίδιο κάνουν και οι μικροί των Πειραιωτών στο UEFA Youth League, στη διοργάνωση που έχει θεσπίσει εδώ και πολλά χρόνια η UEFA, το Youth League και στην οποία συμμετέχουν οι ακαδημίες των ομάδων που παίρνουν μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο νεαρός γκολκίπερ του Ολυμπιακού μέσω του «Youth League» κάνει γνωστό το όνομά του στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Στην πρεμιέρα στο Youth League, οι νέοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Τότεναμ. Ένας από τους πιτσιρικάδες που ξεχώρησαν οι Άγγλοι ήταν ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.Ένα παιδί που δεν έχει κλείσει καλά-καλά τα 17 του, έχει πάρει το «βάπτισμα του πυρός» σε προετοιμασία σε ηλικία 15 ετών (!) και έχει καταφέρει μέσα σε δύο χρόνια να κάνει γνωστό το όνομά του στους «κατασκόπους» που ειδικεύονται σε ανίχνευση ταλέντων απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στον νεαρό γκολκίπερ και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός ότι δανεικός έφυγε ο Σιαμπάνης και όχι ο Τζολάκης. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαρτίνς τον είχε και φέτος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, δίνοντάς του μάλιστα και χρόνο συμμετοχής σε φιλικά.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.