Ads Top

Η πώληση Γιαννούλη, το ρίσκο Φερέιρα με Βιεϊρίνια και ο... Πρίγιοβιτς!


Τα... πάνω-κάτω αναμένονται προσεχώς στον ΠΑΟΚ. Ποιον «διώχνουν» , ποιοι έρχονται και μία κίνηση του προπονητή που θα συζητηθεί.
Πάντα, περίοδοι διακοπής πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων είναι «νεκρές» δημοσιογραφικά, σε επίπεδο επικαιρότητας. Πολύ απλά, δεν υπάρχουν νέα.
Είναι από τις πλέον δύσκολες εποχές, ειδικά αυτή του Οκτωβρίου, αφού ούτε "χιλιόμετρα" στη σεζόν έχουμε διανύσει για να εξαχθούν συμπεράσματα, αλλά και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου απέχει κοντά τρεις μήνες για γίνει κουβέντα για προσθήκες και αποχωρήσεις.

Καλλιό... νωρίς όμως κατά πως φαίνεται. Και η πάντα καλά ενημερωμένη σε θέματα ΠΑΟΚ, Metrosport, καταγράφει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο τις δύο βασικές προτεραιότητες των πρωταθλητών εν όψει Ιανουαρίου. Τι προτάσσεται λοιπόν;

Ένας αριστερός μπακ και ένας υψηλόσωμος φορ. Ο πρώτος, βγάζει... είδηση, αφού όπως τονίζεται πρόκειται για "εναλλακτική επιλογή του Γιαννούλη". Κατ' αρχάς, έτσι, ξεκαθαρίζει πως ο διεθνής μπακ είναι ο αδιαφιλονίκητος βασικός. Και θα είναι προφανώς και με την επικείμενη επιστροφή Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος προφανώς -και σύμφωνα με όσα διαρρέουν από Θεσσαλονίκη μεριά- υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα ως εξτρέμ.

Αν τώρα πωληθεί ο Δημήτρης Γιαννούλης τον Ιανουάριο (πιθανό), σαφώς και μπορεί να υπηρετήσει ξανά τον ρόλο που έκανε τη διαφορά πέρυσι, χωρίς φυσικά αυτό να διαφοροποιεί τη στόχευση του ΠΑΟΚ.

Ο δεύτερος, ο υψηλόσωμος φορ, δεν είναι τωρινή αναζήτηση. Από το καλοκαίρι το έψαχναν οι πρωταθλητές, αναζητώντας έναν φουνταριστό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους δύο υπάρχοντες (Άκπομ, Σβιντέρσκι). Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός όμως δεν κατέστησε δυνατό να γίνει (όχι μόνο η συγκεκριμένη, αλλά) καμία κίνηση. Η τότε φημολογία ήθελε να έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δεν ευοδώθηκαν όμως οι συνθήκες, παρά ταύτα, η φημολογία διατηρείται εν όψει Ιανουαρίου.

Κάτι που πάντως ρεαλιστικά, λόγω του συνδυασμού του αυστηρού πλαισίου του Financial Fair Play που σφίγγει σαν "μέγγενη" τον Δικέφαλο, αλλά και των δεδομένων (οικονομικών και μισθολογικών) του deal Πρίγιοβιτς με την Αλ Ιτιχάντ, αναγάγουν την επιβεβαίωση της συγκεκριμένης φημολογίας σε επίπεδα... μεταφυσικής. Αλλά είπαμε όμως, ανεξαρτήτως "Πρίγιο", οι πρωταθλητές θέλουν έναν... τέτοιο, έναν που θα του μοιάζει αγωνιστικά τον Ιανουάριο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.