Ads Top

Τέλος ο Πέρες, επαφή με Νικοπολίδη!


Ο Ρικάρντο Πέρες αποχώρησε από την ακαδημία του Ολυμπιακού, όπου είχε το πόστο του προπονητή της Κ19. Μαζί του αποχώρησαν και οι Πορτογάλοι συνεργάτες του. 
Πρώτη επαφή με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Με άλλον προπονητή θα πορευτεί ο Ολυμπιακός στην ομάδα Κ19. Ο Ρικάρντο Πέρες αποχωρεί, δύο μέρες μετά την εκτός έδρας ήττα (1-0) από τον Άρη, για την 6η αγωνιστική της Super League Κ19. Ο Πορτογάλος συμφώνησε να αποτελέσει παρελθόν, έχοντας προηγηθεί και η ήττα (3-0) από τον Παναθηναϊκό.

Σε έξι αγωνιστικές οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τέσσερις νίκες και δύο ήττες, ενώ στο UEFA Youth League μέτρησε μία ισοπαλία με την Τότεναμ και μία ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Μαζί με τον Πέρες αποχωρούν και ο βοηθός του, Pedro Caravela, αλλά και ο αναλυτής Paulo Oliveira.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει διερευνητική επαφή με τον Αντώνη Νικοπολίδη για να αντικαταστήσει τον Πέρες. Δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει. Μετά την αποχώρησή του από τη δράση ακολούθησε καριέρα προπονητή. Αρχικά υπήρξε από τον Οκτώβριο του 2012 βοηθός προπονητή του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό, ενώ τον Ιανουάριο του 2013 αντικατέστησε προσωρινά τον Πορτογάλο, στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας.

Έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μίτσελ, παρέμεινε προσωρινά ως βοηθός προπονητή, αποχωρώντας οριστικά στο τέλος της περιόδου. Τον Ιούλιο του 2014 επέστρεψε ως βοηθός του Ισπανού προπονητή, σε αντικατάσταση του Βίκτορ Σάντσεθ που αποχώρησε.

Τον Μάρτιο του 2015 έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας του με τον πειραϊκό σύλλογο. Τον προηγούμενο Ιούνιο αποχώρησε από το πόστο του προπονητή της εθνικής Ελπίδων.

sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.