Ads Top

Μπακασέτας: «Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα»


Ο Τάσος Μπακασέτας μετά το τέλος του αγώνα με την Ιταλία στις δηλώσεις του υποστήριξε πως η Ελλάδα θα μπορούσε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Ρώμη.
Ο Τάσος Μπακασέτας επανήλθε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο ματς με την Ιταλία και μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του υποστήριξε πως το τελικό 2-0 αδικεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που είχε τις ευκαιρίες για να πάρει κάτι καλύτερο.

Αναλυτικά:

Καλή εμφάνιση από την Εθνική αλλά και από σένα που επέστρεψες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα;

"Η αλήθεια είναι ότι χτίζουμε κάτι καλό. Ποτέ στη ζωή μου δεν έμενα στη δική μου απόδοση, αλλά στην ομαδική, πόσο μάλλον τώρα που είχα την ευκαιρία να φέρω στα ίσια το ματς και δεν τα κατάφερα. Δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο. Το παιχνίδι κρίθηκε στα δυο γκολ που δεν σκοράραμε. Το πρόσωπο που δείξαμε ήταν αρκετά καλό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Εδώ που φτάσαμε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε είναι να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία αυτού του παιχνιδιού".

Έλλειψη συγκέντρωσης θεωρείς πως έπαιξε ρόλο για να έρθει αυτή η ήττα;

"Ναι, πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος ιδίως σε τέτοια παιχνίδια. Εμείς στα γκολ που δεχτήκαμε αλλά και σε αυτά που χάσαμε δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και ίσως αυτό το κλικ έκανε τη διαφορά".

Τι άλλαξε η Εθνική και παρουσίασε τόσο διαφορετικό πρόσωπο;

"Δουλέψαμε αρκετά όλη την εβδομάδα, μπήκαμε διαβασμένοι και έδειξε ο καθένας τι μπορεί να κάνει για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Και συμπλήρωσε:

"Έχουμε δώσει δικαιώματα, δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας. Είμαστε απογοητευμένοι. Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα. Αν και αγωνιστήκαμε πίσω, κάτι το οποίο το ξέραμε, είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.