Ads Top

«Μεταγραφή» απ’ το..πουθενά στον ΠΑΟΚ!


Αλλάζουν τα πάντα στην ομάδα, τρελή ενίσχυση από το...πουθενά - Πανηγυρίζει ο Φερέιρα!
Πέρασε δύσκολα ο ΠΑΟΚ. Σίγουρα, μετά την κατάκτηση του περυσινού νταμπλ, το διάστημα που ακολούθησε δεν ήταν αυτό που θα περίμεναν στον Δικέφαλο.

Πρώτα η φυγή Λουτσέσκου, μετά ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εν συνεχεία αυτός, σαφώς πιο επώδυνος, από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που ναρκοθέτησε τη μελλοντική ευρωπαϊκή παρουσία των πρωταθλητών, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά, την ώρα που και στο πρωτάθλημα, οι επιπτώσεις της αλλαγής της προπονητικής φιλοσοφίας με την έλευση του Αμπέλ Φερέιρα ήταν ορατές.

Τόσο που έφτασε μέχρι και η θέση του Πορτογάλου προπονητή να κρίνεται και να παίζεται. Χιλιοειπωμένη η ιστορία για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ, που μπορεί να εκτιμηθεί πλέον ως και σημείο καμπής, παρότι εξαιρετικά πρώιμο να χαρακτηριστεί ακόμη ως τέτοιο. Τα σημάδια όμως υπάρχουν. Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σαφώς η καλύτερη της μέχρι στιγμής σεζόν και αυτό παρότι δεν ήρθε η νίκη, ωστόσο ισχυροποίησε, εδραίωσε τη θέση του Πορτογάλου τεχνικού και κυρίως την αγωνιστική του προσέγγιση, η οποία σαφώς και είναι αντίθετη από αυτήν που χάρισε τίτλους τα προηγούμενα χρόνια στον Δικέφαλο.

Δεν είναι όμως το μόνο ευχάριστο, θετικό νέο για τους νταμπλούχους. Στο ντέρμπι επέστρεψε, νωρίτερα του αναμενόμενου, ο Μαουρίσιο, ένας από τους καταλυτικότερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Όπως μάλιστα έγινε γνωστό χθες, ο Πέλκας, ο οποίος είχε χτυπήσει πριν λίγες μέρες, επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ο Μπίσεσβαρ δεν είχε τίποτα το ανησυχητικό τελικά και αυτός μπήκε σε φουλ ρυθμό.

Το καλύτερο όμως νέο προκύπτει από την πορεία της αποθεραπείας του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ουσιαστικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, έχοντας ξεπεράσει τον σοβαρότατο τραυματισμό στον αχίλλειο που σκίασε το τέλος της περυσινής, πανηγυρικής σεζόν του συλλόγου.

Πλέον, ο Πορτογάλος βρίσκεται εντελώς στο τέλος της... τελικής ευθείας για την επιστροφή του στο γήπεδο, κάτι που εκτιμάται πως μπορεί να γίνει ως και το τέλος του Οκτωβρίου, γεγονός που αν όντως προκύψει θα αποτελέσει τη διάλυση κάθε σχετικού χρονοδιαγράμματος, με τον παίκτη να επιστρέφει γερός και υγιής νωρίτερα, πολύ νωρίτερα, από κάθε σχετική πρόβλεψη και εκτίμηση.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.