Ads Top

Γύρισε το καλοκαίρι αλλά αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη!


Ποιος τον "καθάρισε" και πού θα πάρει μεταγραφή.
Ο Έλληνας άσος μπορεί να μην βρίσκει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ, αλλά έχει τους δικούς του «θαυμαστές» στην Ολλανδία.
Λάζαρος Λάμπρου: Την περσινή σεζόν ο νεαρός εξτρέμ ήξερε ότι δεν θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ κι έτσι επέλεξε να φύγει ως δανεικός στην Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο ολλανδικό πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις του Λάμπρου ήταν εντυπωσιακές, καθώς ο Έλληνας άσος μέτρησε 8 γκολ και 10 ασίστ σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την Φορτούνα. Οι εμφανίσεις του Λάμπρου με την φανέλα της Ολλανδικής ομάδας ήταν εντυπωσιακές κάτι που έκαναν πολλές ομάδες να τον προσέξουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε ένα πρωτάθλημα που το ταλέντο υπάρχει και περισσεύει, βγήκε καλύτερος νέος για αρκετές αγωνιστικές. Μάλιστα, οι καλές εμφανίσεις του ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και μάλιστα πλουσιοπάροχο. Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Σαββίδης μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον 22χρονο επιθετικό. Θα περίμενες κανείς πως πλέον είχε έρθει η ώρα να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο νεαρός άσος. Κι αυτό γιατί ο Αμπέλ Φερέιρα έδειξε από την αρχή να μην τον υπολογίζει και μάλιστα ο ίδιος κλήθηκε να αναζητήσει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Sportday», το όνομα του βρίσκεται σε ολοένα και περισσότερα μπλοκάκια ομάδων από την Ολλανδία, οι οποίες τον γνωρίζουν από την εξαιρετική περσινή σεζόν του. Παίζουν, βέβαια, ρόλο κι οι άκρες που έχει η SEG στις Κάτω Χώρες, αλλά και ο μάνατζερ του, Τάσος Παπαδόπουλος προσωπικά. Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο Λάμπρου έχει αρχίσει να σκέφτεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ολλανδία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.