Ads Top

Εντολή Φερέιρα για μεταγραφή άμεσα!


Μεταγραφικό ντόμινο στον ΠΑΟΚ, δείτε σε ποια θέση ζήτησε παίκτη!
Το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι ο Γιαννούλης θα χρειαστεί ανάσες, καθώς δεν μπορεί να τραβήξει όλη τη σεζόν σε φουλ ρυθμούς.
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στην ενίσχυση της ομάδος ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το sportime.gr, μετά από απόφαση του προπονητικού τιμ, ο ΠΑΟΚ κοιτάει νεαρό αριστερό οπισθοφύλακα για μπακ απ του Γιαννούλη και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτόν.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού στον ΠΑΟΚ και όχι τυχαία. Από την αρχή της φετινής σεζόν σε όλα τα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ο νεαρός μπακ έχει δείξει την αξία του. Ο Αμπέλ Φερέιρα μετά το νικηφόρο αγώνα επί του Αστέρα είχε δηλώσει ότι ο Γιαννούλης πως ο σε δύο χρόνια το αργότερο θα παίξει σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Αρκεί να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά του, δείχνοντας την αξία και τις ικανότητές του

Το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ αποφάσισε ότι ο Γιαννούλης θα χρειαστεί ανάσες, καθώς δεν μπορεί να τραβήξει όλη τη σεζόν σε φουλ ρυθμούς. Έτσι πάρθηκε η απόφαση να αποκτηθεί αριστερός μπακ που θα βοηθήσει στο ροτέισον. Μπορεί ο Βιεϊρίνια να επιστρέφει σε λίγες εβδομάδες, αλλά δεν προορίζεται για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο Αμπελ Φερέιρα φέρεται να έχει άλλα πλάνα για τον Πορτογάλο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.