Ads Top

Φέρνει...μεταγραφές ο Τσόρι - Οι «εκλεκτοί» του!


Ο Αργεντινός ξεκίνησε πολύ δυνατά στον Ολυμπιακό, ποιους τσέκαρε, ποιους θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό!
Ο παλαίμαχος Αργεντινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πατρίδα του και παρακολουθεί ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
Τσόρι Ντομίνγκεζ: Ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει αναλάβει καθήκοντα στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εδώ και περίπου ένα μήνα. Ο ίδιος θα έχει ως κύριο πεδίο τις δύο χώρες τις οποίες ξέρει πολύ καλά από την ποδοσφαιρική του καριέρα, την Ισπανία και την Αργεντινή. Στη χώρα της Ιβηρικής παρακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες κάποια παιχνίδια, ενώ εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του. Γνωρίζει πολύ καλά την αγορά στη Λατινική Αμερική, αλλά συνεχίζει να βλέπει ματς και να τσεκάρει ποδοσφαιριστές.

Ο Τσόρι «οργώνει» την Αργεντινή, παρακολουθώντας ποδοσφαιριστές και καταγράφει τα πάντα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Την Κυριακή (6/10), μάλιστα, παρακολούθησε ιδίοις όμμασι δύο αναμετρήσεις του αργεντίνικου πρωταθλήματος. Η πρώτη ήταν το Βελέζ-Ιντεπεντιέντε στο οποίο οι γηπεδούχοι νίκησαν με σκορ 2-0. Το δεύτερο ματς στο οποίο βρέθηκε ο Τσόρι ήταν το Ρίβερ Πλέιτ-Πατρονάτο. Στο γήπεδο της Ρίβερ, ο παλιός άσος του Ολυμπιακού αισθάνεται σαν στο σπίτι του, αφού είναι γνωστή η λατρεία που του έχουν οι οπαδοί της.

Ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που ενεργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού τσεκάρει τα πάντα στην πατρίδα του και στην Ισπανία και αυτό θα κάνει όλο το χρόνο. Όπως είναι λογικό θα έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών και σίγουρα θα τους δει κι άλλες φορές. Η δράση του Τσόρι δείχνει, πάντως το πόσο ενεργά κινείται ο Ολυμπιακός στο τμήμα σκάουτινγκ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.