Ads Top

Έτοιμος για Γιαντράν ο Ολυμπιακός!


Με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη στις 20:00 στο Παπαστράτειο τη Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ πόλο.
O Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του και θέλει μόνο νίκες μέχρι το ματς με τη Ζόλνοκι στις 8/11 στην Ουγγαρία.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως: «Υποδεχόμαστε έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει ποιότητα, είναι από τη σχολή του Μαυροβουνίου, που είναι σχεδόν ίδια με της Σερβίας και της Κροατίας και μπορούν να κάνουν ζημιά στον αντίπαλο ανά πάσα στιγμή.
Εμείς στην έδρα μας αισθανόμαστε καλύτερα και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε το φαβορί της αναμέτρησης αυτής, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι αγωνιστήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι με την Καζάν. Είναι επιτακτική ανάγκη να κάνουμε την τρίτη μας νίκη στους ομίλους, με βάση τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων».

Ο Ιβάν Μπουλιούμπασιτς ανέφερε τα εξής: «Περιμένουμε μια πολύ καλή, οργανωμένη και νεαρή ομάδα που δεν παίζει τυχαία στο Champions League. Παίζει καλά και πρέπει να τους υπολογίσουμε ως πολύ σοβαρή ομάδα. Από την αρχή πρέπει να παίξουμε σκληρά και νομίζω ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.