Ads Top

Μπερμπάτοφ: «Ποιοι είστε εσείς που θα μου πείτε πώς παίζω;»


Ο Βούλγαρος φορ θυμήθηκε το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε τόσο στα καπνογόνα στις εξέδρες, όσο και στην παρουσία φιλάθλων στα αποδυτήρια 
Τα παπούτσια του κρέμασε πρόσφατα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος τη σεζόν 2015/16 αγωνίστηκε στη χώρα μας και τον ΠΑΟΚ.

Ο Βούλγαρος παλαίμαχος πλέον φορ σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, έκανε ένα flash back στην καριέρα του και εύλογα στάθηκε και στον «Δικέφαλο του Βορά».

Οπου και δύο πράγματα του έκαναν μεγάλη εντύπωση. Το ένα ήταν οι πυρσοί στις εξέδρες από τους εκδηλωτικούς φίλους της ομάδας, αλλά και η παρουσία τους στα αποδυτήρια, όταν δεν έρχονταν τα επιιθυμητά αποτελέσματα.  «Έπαιξα στην πατρίδα μου μόνο για έναν χρόνο, μετά πήγα στη Γερμανία… Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις κάτι τέτοιο στη Γερμανία.

Μετά πήγα στην Αγγλία, ακολούθησε η Γαλλία και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ. Για 17 χρόνια αγωνίστηκα μακριά από την πατρίδα μου. Οταν πήγα στον ΠΑΟΚ, είδα στα πρώτα παιχνίδια να ανάβουν καπνογόνα και είπα: «What the f…ck», γιατί δεν ήμουν πλέον συνηθισμένος σε κάτι τέτοιο. Είχε περάσει καιρός και ήταν κάτι περίεργο για εμένα», είπε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε. «Οταν δεν κερδίζαμε οι οπαδοί έβγαζαν εκνευρισμό. Δεν είχαν υπομονή και μας ρωτούσαν γιατί παίζουμε έτσι. Και εγώ σκεφτόμουν 'ποιοι είστε εσείς που θα μου πείτε πως παίζω;'. Μια μέρα, ήρθαν στα αποδυτήρια. Εκείνη την ώρα έκανα μπάνιο, όταν βγήκα είδα τρεις ανθρώπους και ήμουν σε φάση 'τι κάνετε εδώ πέρα;'. Μας είπαν 'παίζετε χάλια και πρέπει να μιλήσουμε μαζί σας'. Και τότε αρχίσαμε να συζητάμε σοβαρά. Προσπάθησα να τους εξηγήσω πως δεν ήταν απαραίτητο αυτό που έγινε γιατί υπήρχαν αρκετοί νεαροί παίκτες στην ομάδα. Τους εξήγησα πως με το να έρχονται στα αποδυτήρια, βάζουν περισσότερη πίεση στην ομάδα και την επόμενη φορά θα είναι ακόμη πιο φοβισμένοι στο γήπεδο. Για τους παίκτες που γνωρίζουν πως να το αντιμετωπίζουν όλο αυτό, είναι εντάξει». 

gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.