Ads Top

Οι αλλαγές του Μαρτίνς με Μπάγερν!


Ο Πορτογάλος τεχνικός θα τα δώσει όλα, δείτε τι ετοιμάζει, οι αλλαγές που σκέφτεται στην 11αδα!
Ο Πορτογάλος έχει έτοιμο το πλάνο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Champions League.
Πέδρο Μάρτινς: Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του Σαββάτου απέναντι στον ΟΦΗ (2-1) για το πολύ σημαντικό και δύσκολο  παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τρίτης για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πλάνο με το οποίο θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας. Μετά τον τραυματισμό του Βαλμπουενά, ο Πορτογάλος προσανατολίζεται σε ένα σχήμα ενισχυμένο ανασταλτικά κέντρο για να καταφέρει ο Ολυμπιακός να κρατήσει μπάλα και να περιορίσει τους κινδύνους που θα του βάλει η Μπάγερν. Όλα δείχνουν πως ο Γκιγέρμε θα παίξει μπροστά από τους στόπερ και οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι ελαφρώς πιο μπροστά του.

Φυσικά κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζόσε Σα, ενώ στα άκρα της άμυνας επιστρέφουν οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα, οι οποίοι είναι «φρέσκοι» (δεν αγωνίστηκαν το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ). Ο Σεμέδο θα είναι ο ένας από τους δύο στόπερ. Όσο για τον παρτενέρ του, η εξαιρετική παρουσία του Αβραάμ προχθές έβαλε σε σκέψη τον Μαρτίνς για το αν θα τον διατηρήσει βασικό ή θα επαναφέρει τον Μεριά.

Στην επίθεση, Ποντένσε και Μασούρας θα είναι στα άκρα, ενώ ο Ελ Αραμπί έχει αρκετές πιθανότητες να αντικαταστήσει τον Γκερέρο στην κορυφή.

Δεδομένου ότι οι Βαλμπουενά, Τοροσίδης και Σισέ είναι νοκ άουτ, ενώ ο Μπενζιά τιμωρημένος, αλλά και ότι δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα οι Σουντανί, Κούτρης, Μπα και Μπρούνο, τα κουκιά είναι μετρημένα και για την 18άδα. Οι Αλέν Γκασπάρ, Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα θα είναι στον πάγκο και για να συμπληρωθεί η αποστολή πιθανότατα θα συμπεριληφθεί ο νεαρός μέσος Ξενιτίδης.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.