Ads Top

«Αυτός ο παίκτης θα φέρει εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ!»


Μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για τον Δικέφαλο. Το απέδειξε και στην Τρίπολη...
Μία σημαντική νίκη για το φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έστω και με άγχος στο φινάλε, κατάφερε να φύγει για δεύτερη σερί χρονιά με το διπλό από την Τρίπολη.
Ο MVP της αναμέτρησης ήταν ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος εξελίσσεται σε... δεινό εκτελεστή και ήδη έχουν αρχίσεις οι συγκρίσεις με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, το όνομα του οποίου επέστρεψε και πάλι τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ.

Ο Πολωνός φορ ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα, όταν πήρε την μπάλα εντός περιοχής μετά από λάθος του αντίπαλου αμυντικού, γύρισε πολύ ωραίο και με εξαιρετικό πλασέ σκόραρε το πέμπτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε ότι ήταν εκ των κορυφαίων και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την προηγούμενη Κυριακή, όταν πέτυχε δύο γκολ απέναντι στον Βασίλη Μπάρκα.

Ο Σφιντέρσκι, που φέτος μετά από απόφαση της διοίκησης και του προπονητή, έγινε βασικός στέλεχος της ομάδας και πλέον βρίσκεται μπροστά και από τον Άκπομ, αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο ότι αξίζει να είναι ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ και ότι με την απίστευτη εστοχία του, μπορεί να τον οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

Ο Πολωνός φορ έχει πετύχει μέχρι στιγμής πέντε γκολ σε 350 λεπτά, δηλαδή έχει ένα γκολ ανά 70 λεπτά, νούμερα που κυριολεκτικά... τρομάζουν. Πλέον αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και αν συνεχίσει με αυτούς τους  ρυθμούς, δεν αποκλείεται το επόμενο καλοκαίρι να πάρει μία μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων σε ομάδα του εξωτερικού.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.