Ads Top

Μαρτίνς: «Ποτέ δεν ξεκινάμε με στόχο την ισοπαλία. Θα έχουμε άλλη μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά»


Ακόμη και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει για την ισοπαλία διεμήνυσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.
Δεν διαφέρει το αυριανό παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για τον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε το πόσο δύσκολο είναι αλλά υπογράμμισε ότι ακόμη κι έτσι η ομάδα του δεν έχει στόχο να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για την ισοπαλία.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να πάρεις αποτέλεσμα αρκεί να έχεις κουράγιο, ψυχή και να το πιστεύεις...

«Πάντα υπάρχουν παράμετροι, στα παιχνίδια που παίζουμε, ανάλογα με τον αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε, επάνω στις οποίες πρέπει να προσαρμοστούμε. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, υπολογίζοντας τον μεγάλο αντίπαλο που έχουμε απέναντί μας. Γνωρίζουμε το μέγεθος του αντιπάλου. Είμαστε, όμως, δυνατοί στο Καραϊσκάκη και καλά, από πλευράς φυσικής κατάστασης και ψυχικά. Θα προσπαθήσουμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Πρέπει όλοι όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό να πιστεύουν στις δυνάμεις τους και στον εαυτό τους. Γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θα μας υποχρεώσει συχνά σε άμυνα. Αλλά εμείς πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Αν έχουμε ψυχή, μυαλό και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, όλα μπορούν να γίνουν», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει χαρακτήρα «τελικού» το παιχνίδι με τους «βαυαρούς».

«Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια στην καριέρα μου τα θεωρώ τελικούς και είχα πει ότι θα παίξουμε πολλούς τελικούς στη σεζόν. Ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν με τη Βικτόρια Πλζεν. Στο αυριανό παιχνίδι βλέπουμε τις πιθανότητες της ομάδας μας. Θέλουμε να εμφανιστούμε καλά, να κάνουμε το παιχνίδι μας και ξέρουμε ότι η Μπάγερν είναι μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι τελικός, για εμάς, αυτό το παιχνίδι».

Σχετικά με την 11άδα και εάν έχει κάποιες ιδέες για να ξαφνιάσει τον αντίπαλο τεχνικό είπε...

«Έχω κάποιες ιδέες, για το πως θα καλύψουμε την απουσία του Βαλμπουενά. Θα τις δουλέψουμε και σήμερα και εσείς σήμερα θα τις δείτε αύριο», ανέφερε και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας....

«Να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Αύριο πιστεύω θα ζήσουμε ακόμη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Ο δεσμός με τον κόσμο μας είναι κάτι που μας δίνει τεράστια δύναμη και μαζί έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά πράγματα».

Τέλος ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος ότι ο Ολυμπιακός ποτέ δεν ξεκινά με την ισοπαλία...

«Ποτέ δεν θα κουραστώ να λέω ότι αρχίζουμε με την ισοπαλία. Ποτέ δεν θα πω ότι είμαστε, εκ των προτέρων, ικανοποιημένοι, με την ισοπαλία. Έχουμε ακόμη 24 ώρες μπροστά μας να δουλέψουμε. Έχουμε πράγματα να σκεφτούμε και να αποφασίσουμε, για την ενδεκάδα. Σίγουρα θα δείτε κάποιες αλλαγές, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Σίγουρα, όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Μπάγερν έχει αδύναμα σημεία. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, στις ευκαιρίες μας και καλοί στην άμυνα.

Ο Λεβαντόφσκι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος δουλεύει πολύ καλά μέσα στην περιοχή. Θα χρησιμοποιήσουμε την ικανότητά μας στην άμυνα, για να προσπαθήσουμε να τον σταματήσουμε», κατέληξε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.