Ads Top

«Έκλεισε στόματα και "έφτιαξε" Μαρινάκη ο Μαρτίνς!»


«Τι παικταράς είναι αυτός - Από το... κράξιμο στη δικαίωση και η απάντηση από τον "παγκίτη"!»
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε ίσως η πιο δύσκολη εβδομάδα στη φετινή σεζόν μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την αναταραχή που προκάλεσε στην ομάδα η ήττα στο Champions League στη Σερβία από τον Ερυθρό Αστέρα, ήρθε το βράδυ της Κυριακής το μεγάλο διπλό-τίτλου στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη.
Κοινό και στα δύο παιχνίδια ότι ο νικητής πήρε το ματς με ανατροπή, μόνο που τη μία φορά χαμογέλασε ο Πέδρο Μαρτίνς και την προηγούμενη... τα άκουσε. Γιατί μπορεί οι παίκτες να αποθεώνονται για τα γκολ που πετυχαίνουν και τις νίκες που πανηγυρίζουν, όμως αυτός που τα... ακούει στις στραβές είναι συνήθως ο προπονητής. Στο ματς με τον Αστέρα βέβαια, ο Πορτογάλος δέχθηκε δικαίως σκληρή κριτική, καθώς θυσίασε ένα διπλό στην Ευρώπη για να είναι ήσυχος και χαρούμενος το βράδυ της Κυριακής.

Ο Μαρτίνς δεν είχε βάλει στη βασική ενδεκάδα με τους Σέρβους τους Ποντένσε, Βαλμπουενά, Γκιλιέρμε και Ελαμπντελαουί, για να είναι ξεκούραστοι κόντρα στον Άρη και εκ τους αποτελέσματος, δικαιώθηκε. Μπορεί να έχασε το ματς της Τρίτης, όμως απόψε στη Θεσσαλονίκη και οι τέσσερις πήραν φανέλα βασικού και παρότι ο Ποντένσε αποχώρησε τραυματίας στο μισάωρο, οι άλλοι τρεις ήταν εξαιρετικοί και οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Έτσι λοιπόν, ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε τις... απαντήσεις του σε όσους βιάστηκαν να τον «στήσουν στον τοίχο» και παράλληλα... ακολούθησε τις εντολές του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από τα προκριματικά κιόλας έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους, πως πρώτος στόχος είναι φέτος η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με το διπλό λοιπόν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός παρέμεινε μόνος του στην κορυφή και πλέον μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του από τους διώκτες του μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου, καθώς έχει εντός τόσο την ΑΕΚ όσο και τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Βαλμπουενά και Γκιλιέρμε απέδειξαν για ακόμα ένα παιχνίδι πως είναι με διαφορά οι κορυφαίοι παίκτες του φετινού Ολυμπιακού και εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα και παράλληλα επιβεβαίωσαν όσους... φωνάζουν τα τελευταία 24ωρα πως δεν γινόταν να λείψουν ταυτόχρονα από το ματς με τον Αστέρα.

Πολύ καλά ματς επίσης έκανε και ο Ελ Αραμπί, ο οποίος σε αντίθεση με τον Γκερέρο γέμισε την περιοχή και βρήκε ξανά δίχτυα, δείχνοντας πως δικαίως αγοράστηκε το καλοκαίρι ως... εκτελεστής. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει το εύκολο γκολ και ο οποίος πρέπει να ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, τόσο λόγω ποιότητας όσο και ρέντας. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που όσο παίρνουν παιχνίδια τόσο βρίσκουν ρυθμό και γκολ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.