Ads Top

Η «σφαγή» της χρονιάς: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ θέλουν τον ίδιο παίκτη!


Πού παίζει η ταλεντάρα και πού θα πάει; «Σφάζονται» όλοι οι μεγάλοι για αυτόν!
Ο Απόστολος Αποστολόπουλος είναι ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής, που φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.
Ο Απόστολος Αποστολόπουλος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και τα τελευταία χρόνια έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο 17χρονος αριστερός μπακ έχει κερδίσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του Πανσερραϊκού και πραγματοποιεί αρκετά εξαιρετικές εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική.

Ο νεαρός μπακ παρουσιάζεται ως μία νέα έκδοση του Κωνσταντίνου Τσιμίκα και είναι ένα πρότζεκτ, που παρακολουθείται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ήδη ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν στείλει σκάουτερς για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Αποστολόπουλο.

Απόστολος Αποστολόπουλος: Το μπολ μπόι που έγραψε ιστορία

Στις 2 Οκτωβρίου 2019, ο Απόστολος Αποστολόπουλος έγινε ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής, που σε ηλικία 15 χρονών, 9 μηνών και 20 ημερών φόρεσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Απόστολος από την 1η Δημοτικού εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού. Άλλωστε ο πατέρας του, Τάσος Αποστολόπουλος ήταν προπονητής στις ακαδημίες των «λιονταριών» και στη συνέχεια για πέντε χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του Πανσερραϊκού.

Ο μπαμπάς Αποστολόπουλος «γαλούχησε» στην ιδέα του Πανσερραϊκού τον υιό Αποστολόπουλο που εκτός από τις προπονήσεις και τους αγώνες με την ακαδημία περίμενε όλη την εβδομάδα το Κυριακάτικο παιχνίδι του Πανσερραϊκού για να βρεθεί δίπλα στα ινδάλματα του και την αγαπημένη του ομάδα. Μάλιστα τη δεύτερη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ (2010-11) ο ξανθομάλλης πιτσιρικάς συνόδευε με τα υπόλοιπα παιδιά της ακαδημίας τους παίκτες στη σέντρα πριν την έναρξη των αγώνων κι έτυχε να κάνει είσοδο στο γήπεδο με τον Σεντρίκ Καντέ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 3 Απριλίου 2011 όταν οι «κόκκινοι» κέρδισαν 1-0 αλλά και με τον Γιώργο Γεωργιάδη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.