Ads Top

Νέα πρόσωπα, επιστροφές και «κομμένοι» στην Εθνική Ελλάδας


Την 25μελή αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για τους αγώνες με Ιταλία και Βοσνία ανακοίνωσε ο Τζον Φαν’τ Σιπ.
Γεγονός είναι η… νέα Εθνική Ελλάδας που ετοιμάζει ο Τζον Φαν’τ Σιπ, με φόντο τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία του Σωτήρη Ταμπάκου, σύμφωνα με την οποία ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σάμαρη, Μήτρογλου και Τοροσίδη, ενώ μέσα είναι ο Ζέκα που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στη «γαλανόλευκη».

Από εκεί και πέρα, έχουμε νέα πρόσωπα τους Σωκράτη Διούδη και Παντελή Χατζηδιάκο, ενώ έχουμε και τις επιστροφές των Λαμπρόπουλου, Μπακασέτα, Τάσου Δώνη, Ρέτσου και Γαλανόπουλου (που είχε μία μικρή συμμετοχή με τη Σαουδική Αραβία τον Μάιο του 2018).

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

Ο κ. Φαν’τ Σχιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 25 ποδοσφαιριστές για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής με την Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και την Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10) για τα European Qualifiers.

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00) – ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

2 σχόλια:

  1. εθνική Ιταλίας με Εθνική Ιταλίας ωραίο ματσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και γράψτε και τα ονόματα σωστά Σιώπης Μπουχαλάκης οχι Σιωπής - Μπουχάλακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.