Ads Top

Έρχεται πώληση σε βασικό Έλληνα άσο του ΠΑΟΚ;


Είναι αποφασισμένοι; Tο σκέφτηκαν καλά; Δείτε για ποιον πρόκειται!
Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να δούμε τον νεαρό ποδοσφαιριστή να παίρνει μεταγραφή το καλοκαίρι.

Δημήτρης Λημνιός: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εντυπωσίασε πριν από λίγα χρόνια με την φανέλα του Ατρόμητου. Αυτό ανάγκασε όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας να ενδιαφερθούν για την απόκτηση του. Τελικά, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που κέρδισε τη μάχη. Με την πάροδο των ετών ο Λημνιός άρχισε να αγωνίζεται όλο και περισσότερο. Φέτος δείχνει να έχει την απαιτούμενη σοβαρότητα για να γίνει βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας ομάδας.

Στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Λημνιός ήταν ίσως ο κορυφαίος της ομάδας του. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα της Ένωσης δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει μονιμοποιηθεί στις κλήσεις της Εθνική ομάδας. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως είναι έτοιμος για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Μέσα σε αυτούς ανήκει και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Δημήτρης Λημνιός: Ώρα μεταγραφής

«Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ανήκει στο γραφείο των Αποστόλου και Λιβαθηνού, που πριν λίγο καιρό έκανα ένα deal και προκάλεσαν θόρυβο στην πιάτσα.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», οι δύο συμφώνησαν να μαζέψουν την πελατεία τους και να μπουν κάτω από τις φτερούγες του (εκ των κορυφαίων) Φάλι Ραμαντάνι.

Πάνε πάνω από 20 μήνες συνεργασίας. Νικολάου και Ανδρούτσος χάθηκαν στην πορεία για διαφορετικούς λόγους.Ο Ρέτσος πήγε μέσω… Κουτσολιάκου στη Λεβερκούζεν και «ψάχνεται» για τον Ιανουάριο, ο Αντζουλάς πέρυσι πήρε την ευκαιρία του στην Primavera της Φιορεντίνα, αλλά δεν έγινε το επόμενο βήμα. Για τον Κατράνη το deal δε χρειάστηκε έξωθεν παρέμβαση. Οπότε μας απομένει ο κύριος Λημνιός, που βγάζει πλέον μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του, καθιερώνεται στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. «Καλοκαίρι μεταγραφή!», είπε και ελάλησε ο Ραμαντάνι» αναφέρει το δημοσίευμα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.