Ads Top

Έντονος εκνευρισμός Ιβάν για «Νέα Τούμπα»!

Έντονος είναι ο εκνευρισμός που έχει προκληθεί στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την Νέα Τούμπα που έχει παγώσει!
Οι άνθρωποι της ομάδας είναι απογοητευμένοι με τα γραφειοκρατικά θέματα που έχουν προκύψει και τα σχέδια για νέα Τούμπα έχουν παγώσει.
ΠΑΟΚ: Όταν ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έθεσε μια σειρά από στόχους. Ο ΠΑΟΚ έγινε και πάλι πρωταγωνιστής με κατακτήσεις τροπαίων με αποκορύφωνα το περσινό αήττητο νταμπλ. Ο Σαββίδης γνωρίζει ότι οι τίτλοι φέρνουν χαρά, αλλά υπάρχουν κάποια έργα που γράφουν μεγαλύτερη ιστορία. Αυτό είναι η κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παρουσίασαν τα πλάνα τους για την ανακατασκευή της Τούμπας. Μάλιστα, είχαν τονίσει πως θα μετακομίσουν στο Καυταντζόγλειο μέχρι να ετοιμαστεί το νέο γήπεδο. Ωστόσο τα πράγματα έχουν καθυστερήσει υπερβολικά.

Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για την νέα Τούμπα

Σύμφωνα με το Sportime το πρώτο μεγάλο πρόβλημα είναι η μετακόμιση στο Καυταντζόγλειο. «Χωρίς νομοθετική ρύθμιση, και με το σημερινό καθεστώς, ο Δικέφαλος δεν μπορεί να μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο, οπότε δεν μπορεί και να γκρεμίσει την Τούμπα, αφού δεν υπάρχει άλλο γήπεδο για να παίξει.

Διότι για να παίξει ο πρωταθλητής Ελλάδας εκεί πρέπει να κάνει έργα 1.500.000 ευρώ, χρήματα που δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τα ενοίκια αν δεν υπάρξει αυτή η νομοθετική ρύθμιση.Σε αυτήν, θα καθοριστεί πως ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει για τη μίσθωσή του γηπέδου και πώς θα γίνουν τα απαραίτητα έργα για την χρήση του από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ. Ως τώρα όμως η κυβέρνηση δεν φαίνεται να δείχνει πρόθεση να βοηθήσει τον ασπρόμαυρο σύλλογο.

Σε κάθε περίπτωση και η διοίκηση του Εθνικού Σταδίου, μπορεί να προτείνει λύσεις αλλά και να επικυρώσει τις αποφάσεις εφόσον αυτές εγκριθούν από τη ΓΓΑ. Βέβαια, πλέον, με την αλλαγή της διοίκησης του Καυτατζογλείου μένει να φανούν οι προθέσεις του κράτους.

Ο – για ακόμα λίγο- πρόεδρος της Επιτροπής της Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής, αναφέρθηκε στην «ανοιχτή» υπόθεση του γηπέδου του ΠΑΟΚ.«Η ιστορία με τον ΠΑΟΚ είναι περίπλοκη. Δεν προχώρησε καθώς άλλαξε η Κυβέρνηση. Πρέπει να υπάρξουν και νομικές κινήσεις. Το Καυτανζόγλειο διέπεται από κανόνες. Δε νομίζω ότι κάποια διοίκηση μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις. Η νέα διοίκηση θα λύσει το θέμα αυτό». Για το εάν ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται εκεί την νέα σεζόν είπε : «Θεωρώ ότι είναι ευχής έργον. Είναι εφικτό».

Νέα Τούμπα: Όλα κρέμονται από τη ρύθμιση

Σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος όλου του σχεδίου που γνωστό ότι αφορά το ειδικό χωρικό σχέδιο προχωράει αρκετά καλά. Από τον περασμένο Ιούνιο το ειδικό χωρικό σχέδιο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ έχει προεγκριθεί από το Κεντρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο φάκελος του έργου βρίσκεται στις τεχνικές υπηρεσίες του υπουργείου, και σύντομα προβλέπεται να ξεκινήσει η δημόσια διαβούλευση. Εκεί μπορεί να κατατεθούν και οι όποιες ενστάσεις έχει ο οποιοσδήποτε πολίτης ή φορέας.Ο τελικός σκοπός όλων αυτών των γραφειοκρατικών διαδικασιών είναι η έκδοση προεδρικού διατάγματος που μπορεί να βγει και μέσα στις αρχές του 2020. Ωστόσο, όλο το έργο εξακολουθεί να κολλάει στην ρύθμιση για το Καυτατζόγλειο.

Σε περίπτωση πάντως που αλλάξουν τα πράγματα και υπάρξει η επιθυμητή ρύθμιση, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει άμεσα στην ανάθεση του έργου σε αρχιτέκτονα και θα μετακομίσει στο Καυτατζόγλειο για 2-3 χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της Νέας Τούμπας», καταλήγει το δημοσίευμα του Sportime.

pagenews.gr

Δείτε τα τελευταία νέα πατώντας εδώΔεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.