Ads Top

Ποιος Ζαμπά τώρα; Ποιος «τρέλανε» τον Φέρειρα!


Άλλος παίκτης! "Παραμιλάνε" στην Τούμπα. Ξεχάστε αυτά που ξέρατε...
Δεν είχε παίξει καθόλου εκτός από εκείνο το ματς στην Μπρατισλάβα, όπου μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή, δεν έπαιρνε ευκαιρίες από τον Αμπέλ Φερέιρα και μοιραία τα σενάρια ακόμη και για πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών έδιναν και έπαιρναν.
Δεν είχε παίξει καθόλου εκτός από εκείνο το ματς στην Μπρατισλάβα, όπου μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή, δεν έπαιρνε ευκαιρίες από τον Αμπέλ Φερέιρα και μοιραία τα σενάρια ακόμη και για πρόωρο τερματισμό της συνεργασίας των δύο πλευρών έδιναν και έπαιρναν.

Κάτι φυσικά απολύτως λογικό για ένα ρόστερ τόσο μεγάλο όσο αυτό των πρωταθλητών και με τόσες μεσοεπιθετικές επιλογές όπως πρόσφατα ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής έχει τονίσει κατ’ επανάληψη. Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του Σλοβάκου στην Τούμπα, αρκετά έχουν αλλάξει. Κυρίως ως προς τον ίδιο. Είναι πλέον οικογενειάρχης, πατέρας, έχει ωριμάσει (ου γαρ έρχεται μόνο…), δεν δίνει δικαιώματα στα αδηφάγα εδώ και χρόνια media της πατρίδας του, δεν απασχολεί με την εκτός γηπέδων συμπεριφορά του (συνήθως προβληματική).
Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι, πριν αποφασιστεί να γίνει κίνηση για την επάνοδο του στα ασπρόμαυρα,  αυτό ακριβώς το παρελθόν (το οποίο το θυμούνται πολύ καλά στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη) το φοβήθηκαν αρκετά στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες όμως που πήραν, σε συνδυασμό με το πώς είναι και συμπεριφέρεται πλέον και ο ίδιος ο Μίροσλαβ Στοχ, δεν ήταν αποθαρρυντικές. Ίσα ίσα.

Μάλιστα, ο Σλοβάκος πέρασε με άριστα αυτό το πολύ απαιτητικό για κάθε ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον νιόφερτο σε μια ομάδα, όπου δεν… έβλεπε καν γήπεδο. Δεν έδωσε κανένα απολύτως δικαίωμα, δεν προκάλεσε στο παραμικρό, δεν παραπονέθηκε, δεν βαρυγκώμησε.

Από τα μέσα μάλιστα του Σεπτεμβρίου, ο Αμπέλ Φερέιρα, συνομιλώντας και με δικούς του ανθρώπους, αλλά και με ανθρώπους της ομάδας, δεν έκρυβε την απόλυτη ικανοποίηση του για τον τρόπο που και συμπεριφέρεται αλλά και που συνεχώς προσπαθεί ο παίκτης στις προπονήσεις, λειτουργώντας απόλυτα επαγγελματικά, δηλώνοντας παράλληλα και στενοχωρημένος που δεν μπορούσε να του βρει χρόνο συμμετοχής.

Άποψη που μοιράστηκε με τον ίδιο τον Σλοβάκο, ο οποίος επίσης εκτίμησε αυτή τη συμπεριφορά του προπονητή του, την ώρα που τα σενάρια φούντωναν. Ακόλουθος της... επιθυμίας του ο κόουτς, έδωσε φανέλα βασικού στον ποδοσφαιριστή κόντρα στη Λαμία, με την εμφάνιση του Σλοβάκου να δίνει, μια και καλή(;) απαντήσεις αναφορικά με το αν, πώς και πόσο υπολογίζεται και τελειώνοντας τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του. Κοντολογίς, ο διεθνής άσος είναι εδώ, είναι διαφορετικός, προσθέτοντας επιλογές, αλλά και... πονοκεφάλους στον προπονητή του.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.