Ads Top

Τα αλλάζει όλα... ξανά ο Μαρτίνς- Εκπλήξεις στην ενδεκάδα με Άρη!


Τα "βαριά χαρτιά" και ο... αναντικατάστατος που μένει εκτός!
Ο Πορτογάλος θέλει μόνο νίκη κόντρα στους Θεσσαλονικείς για να παραμείνει ο Ολυμπιακός μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Super League 1. Άρης – Ολυμπιακός: Αλλαγές στην ενδεκάδα των Πειραιωτών αναμένεται να κάνει ο Πέδρο Μάρτινς στην αναμέτρηση με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 6η αγωνιστική της Super League 1. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει η ομάδα του να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Θεσσαλονίκη και να παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Ο Πορτογάλος είχε πολλές εκπλήξεις στην ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, αφήνοντας στον πάγκο τέσσερα «βαριά χαρτιά» του (Ομάρ, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκιγιέρμε). Και οι τέσσερις αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Άρη. Όμως μεγάλη είναι η πιθανότητα δίπλα στον Γκιγιέρμε να ξεκινήσει ο Καμαρά.

Ο Τσιμίκας  επέστρεψε τραυματίας από την Σερβία, αλλά δεν δείχνει να έχει κάτι το σοβαρό. Παρόλα αυτά, δεν θεωρείται και σίγουρη η παρουσία του στην ενδεκάδα του αγώνα με τους «κίτρινους», με τον Λεονάρντο Κούτρη να καραδοκεί. Οι Μασούρας και Λοβέρα διεκδικούν μία θέση στα εξτρέμ, η άλλη είναι καπαρωμένη από τον Ποντένσε, ενώ και ο Ελ Αραμπί τη δεδομένη στιγμή μοιάζει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Γκερέρο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.