Ads Top

«Έγκλημα» από πρώην άσο του Ολυμπιακού!


Κίνδυνος να καταστρέψει την καριέρα του - Τα ρίσκαρε όλα για να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς.
Δεν υπολόγισε καλά τις καταστάσεις και θα αναγκαστεί να μείνει ανενεργός για λίγους μήνες.
Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αποτελεί εδώ και περίπου έναν μήνα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συμφωνία τους, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μείνει δίχως ομάδα. Κάτι το οποίο αποτελεί δική του… ευθύνη και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα του «Φωτός», τότε θα μείνει δίχως ομάδα μέχρι να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Ο Βούκοβιτς φαίνεται ότι δεν υπολόγισε καλά τις καταστάσεις. Γνώριζε από τα μέσα της περασμένης σεζόν ότι είναι δύσκολο έως απίθανο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν στον πάγκο της ομάδας. Το καλοκαίρι, ο Πορτογάλος αναγκάστηκε να τον χρησιμοποιήσει στην προετοιμασία, ελλείψει Μεριά και Σισέ, κάτι που ίσως… μπέρδεψε τον Βούκοβιτς, που ίσως πίστεψε ότι θα μπορούσε να γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ του και να πείσει τον Μαρτίνς ότι αξίζει να έχει θέση στο ρόστερ.

Όμως, οι Σισέ και Μεριά επέστρεψαν κάποια στιγμή και ο Ολυμπιακός κάλεσε τον Βούκοβιτς ώστε να «βγει» ένα συναινετικό διαζύγιο. Ως εκ τούτου, ο Σέρβος είναι τώρα χωρίς ομάδα και θα μείνει ανενεργός και άνεργος μέχρι τον Ιανουάριο, καθώς δεν υπολόγισε καλά τις καταστάσεις και ίσως ρίσκαρε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προτιμώντας να κάνει μία προσπάθεια στον Ολυμπιακό δίχως να ανοίξει τις «κεραίες» του προς το εξωτερικό, μήπως βρει κάποια άλλη πρόταση.

Το ρίσκο δεν ευοδώθηκε και ο Βούκοβιτς θα μείνει στο «περίμενε», ευελπιστώντας ότι τον Γενάρη θα βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.