Ads Top

Αποκάλυψη Μαρτίνς για τους τραυματισμούς Ποντένσε και Τσιμίκα!


Ικανοποιημένος ο τεχνικός του Ολυμπιακού - Τι παραδέχτηκε για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα!
Στο γεγονός ότι οι παίκτες του έδειξαν πειθαρχεία και τακτική προσήλωση στη νίκη επί του Άρη στάθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν κάτι που οι Πειραιώτες δεν έκαναν στην ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα χρειαστούν 24 ώρες για να διαπιστωθεί το τι συμβαίνει με τους Τσιμίκα και Ποντένσε, που αποχώρησαν με τραυματισμούς από το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ψάχνει πάντα τις νίκες και τους τρεις βαθμούς. Δεν το καταφέραμε με το Ερυθρό Αστέρα. Δείξαμε σήμερα τι μπορούμε να έχουμε σε επίπεδο αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την τακτική πειθαρχία των παικτών. Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά μέσα από την προσπάθεια και την ποιότητά μας κάναμε την ανατροπή. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε να κάνει περισσότερο με μια πάλη και δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με ποιότητα αλλά τα καταφέραμε».

Για τους τραυματισμούς των Τσιμίκα, Ποντένσε, είπε: «Είναι τραυματισμένοι και οι δύο και θα πρέπει να περιμένουμε 24 ώρες για να μάθουμε τι ακριβώς έχουν»

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Σεμέδο δεν επίτρεψε στον Ιντέγε να κάνει τελική προσπάθεια, είπε: «Όχι μόνο ο Σεμέδο, αλλά γενικώς η αμυντική λειτουργία μας. Και ο Αβραάμ έκανε πολύ καλή δουλειά. Συνολικά οφείλεται στο ότι μπλοκάραμε τα ατού του Άρη και ταυτοχρόνως έχοντας καλή λειτουργία στην επίθεση. Εμποδίσαμε τον Άρη να βγάλει τα δικά του χαρίσματα».

Σε ερώτηση για το επίπεδο διαιτησίας του Τζοβάρα και για το ότι ήταν κακή, είπε: «Αυτή είναι η γνώμη σας. Προσωπικά με ικανοποιεί η δουλειά της ομάδας μας. Παλέψαμε και δουλέψαμε πολύ και είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας μας».

Σχετικά με τη διαχείριση των αγώνων με Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα όπου ο Ολυμπιακός απέκτησε το προβάδισμα αλλά δεν το κράτησε, απάντησε: «Αναγνωρίζουμε ότι σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια δεν διαχειριστήκαμε έξυπνα ώστε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα υπέρ μας. Γενικώς όμως η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει κάποια πράγματα. Έρχεται μια διακοπή που θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και παράλληλα παίκτες που έχουν προβλήματα να αποθεραπευτούν. Είμαστε μια ομάδα η οποία σε γενικές γραμμές διαχειρίζεται έξυπνα το παιχνίδι, ασχέτως του ότι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι δεν το κάναμε στα τελευταία δύο παιχνίδια πλην του σημερινού».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.