Ads Top

«Γελάω με αυτά που γράφουν για Κωστή - Μεγάλο λάθος του Ολυμπιακού»


«Δεν τον βλέπω βασικό - Καλά είναι τα 500 χιλιάρικα - Μου θυμίζει τον Φορτούνη».
Ο Νίκος Ανδρονίκου, προπονητής της Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, μιλάει για τον παίκτη που «έκλεισε» ο Ολυμπιακός.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε, ακόμα, στον άριστο χαρακτήρα που έχει ο νεαρός άσος αλλά και στο γεγονός ότι το παιχνίδι του θυμίζει εκείνο του Φορτούνη.

Σχολίασε τα χρήματα που δίνει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του αλλά και το μεγάλο λάθος που έχουν κάνει οι Πειραιώτες.

"Γελάω με αυτά που γράφουν για Κωστή - Θυμίζει Φορτούνη"

"Ο Ιωάννης είναι άριστος χαρακτήρας, ταπεινός, κι αυτό είναι το πρώτο που θέλω να πω γι' αυτό το παιδί. Επίσης, δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις. Η θέση του είναι μεσοεπιθετικός, είναι ξεκάθαρο αυτό. Όχι αμυντικός χαφ που γράφουν στην Ελλάδα, διαβάζω αυτά τα πράγματα και γελάω. Έχει καλή πάσα, καλά τρεξίματα και πολύ καλό σουτ. Οπωσδήποτε, βέβαια, του λείπει η εμπειρία, είναι νεαρός. Στον Ολυμπιακό ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αλλά το γεγονός ότι θα μείνει φέτος στη Νέα Σαλαμίνα, είναι πολύ καλό γιατί θα κερδίσει εμπειρίες μέσα από τα παιχνίδια", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Κύπριος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Ποιον ποδοσφαιριστή θυμίζει στο παιχνίδι του, για να γίνει περισσότερο κατανοητή η ποδοσφαιρική του εικόνα;

"Να ξεκαθαρίσω ότι το ταλέντο του είναι τέτοιο, που από την Εθνική Νέων κλήθηκε απευθείας στην Εθνική Ανδρών της Κύπρου. Είμαι προπονητής στην Ελπίδων και εμείς τον είχαμε εδώ μόνο για μία προπόνηση, τόσο ραγδαία ήταν η εξέλιξή του. Στο παιχνίδι του θυμίζει τον Φορτούνη, λόγω και της θέσης που παίζει βέβαια. Διαβάζει το παιχνίδι καλά, έχει καλά τρεξίματα και ανεβοκαταβαίνει συνεχώς στο γήπεδο. Επίσης, σημειώνω ξανά, είναι πολύ θετικό ότι θα μείνει στη Νέα Σαλαμίνα, καθώς έτσι θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του".

"Δύσκολο για βασικός - Αυτό είναι το μεγάλο λάθος του Ολυμπιακού"

Μπορεί όταν έρθει στον Ολυμπιακό να έχει θέση στην 18άδα;

"Σίγουρα έχει τις δυνατότητες για να το κάνει, αλλά είναι πολύ δύσκολο για να βρεθεί στη βασική 11άδα. Είναι ιδιαίτερα απαιτητική ομάδα ο Ολυμπιακός, η απαιτητικότερη ομάδα στην Ελλάδα. Μπορεί να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό".

Υπάρχει κάποιο περιστατικό που θυμάστε από τον Κωστή και αξίζει να το αναφέρουμε;

"Ένα γεγονός που μπορούμε να πούμε και έχει ενδιαφέρον, είναι ότι επέμεναν στη Νέα Σαλαμίνα με την περίπτωσή του από όταν ήταν μικρός. Υπήρχε αμφιβολία λόγω του ύψους του για το αν μπορεί να κάνει καριέρα. Αλλά του έδωσαν τις ευκαιρίες που έπρεπε και έχουν δικαιωθεί".

Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε αν κρίνετε υπερβολικό ποσό τις 500.000 ευρώ που προσφέρει ο Ολυμπιακός για την απόκτησή του.

"Αυτά τα λεφτά είναι λογικά, όχι υπερβολικά. Ειδικά για ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που επενδύει σε νέους παίκτες. Το μεγάλο λάθος που έκανε ο Ολυμπιακός είναι ότι δεν έπρεπε να αφήσει τον Λαΐφη να φύγει. Δεν το λέω επειδή είναι Κύπριος, αλλά θα έπρεπε να τον είχε κρατήσει και να του είχε δώσει ευκαιρίες. Πήγε στο Βέλγιο και εκτοξεύτηκε η αξία του".

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.