Ads Top

Έντονος προβληματισμός Φερέιρα για Τρίπολη!


Με τι ανησυχεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ, τι ετοιμάζει στην 11αδα!
Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να προβληματίζεται από τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αμπέλ Φερέιρα: Μια ιδιαίτερα δύσκολη αναμέτρηση περιμένει ο Πορτογάλος τεχνικός στο αυριανό (5/10) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την έκτη αγωνιστική της Super League. «Εφόσον κάνουμε σωστά αυτά που ξέρουμε και δουλεύουμε εδώ και τόσο καιρό στις προπονήσεις, θα κερδίσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα από το πρώτο λεπτό και να πάρουμε την κατοχή της μπάλας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη μεσαία γραμμή και σωστό διάβασμα του παιχνιδιού», ήταν τα λόγια του Φερέιρα στους παίκτες του.

Πέραν τούτου, ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να ανησυχεί για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν αύριο, κάτι που ενδεχομένως να επηρεάσει τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα. Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Τρίπολη προβλέπει βροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τον αγωνιστικό χώρο να γίνεται «βαρύς» και να δυσκολεύει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Έτσι, είναι αρκετά πιθανό δείχνει το ενδεχόμενο ο Εσίτι να πάρει φανέλα βασικού αντί του Αουγκούστο ενώ η παραμονή του Ελ Καντουρί δείχνει πιο πιθανή, αντί του Πέλκα που προέρχεται από τραυματισμό. Εν τω μεταξύ, είναι πιθανό να ταξιδέψει στην Τρίπολη και ο Βιεϊρίνια, ο οποίος ξεκίνησε να προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή μετά τον περσινό τραυματισμό του στη Λάρισα.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.